fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola convoca l’hostaleria a participar un nou any en la campanya de foment del reciclatge de vidre

L’Ajuntament de Pen铆scola convoca l’hostaleria a participar un nou any en la campanya de foment del reciclatge de vidre

L’any passat la localitat va rebre l’Igl煤 Verd per part d鈥橢covidrio per superar el repte de recollida selectiva d’envasos de vidre durant l’estiu en el context de la campanya de Banderes Verdes.

L’脿rea de Serveis de l’Ajuntament de Pen铆scola impulsa, per segon any en la localitat, la mobilitzaci贸 del sector hostaler per a la recollida selectiva de residus.

Si fa ja diversos anys que el consistori habilita circuits addicionals de recollida de cartons, des de l’any passat i dins de la campanya Banderes Verdes, moviment per la recuperaci贸 verda, s’ha posat en marxa la recollida selectiva porta a porta en establiments d’hostaleria per al vidre.聽Aix铆, l’administraci贸 local ha preparat una carta per a l’empresariat local en la qual sol路licita de聽cap聽nou l’adhesi贸 a la campanya per a aquest estiu.

Ecovidrio, l’entitat sense 脿nim de lucre encarregada de la gesti贸 del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya, gestora d’aquesta iniciativa, va entregar l’any passat a Pen铆scola el guard贸 de l’Igl煤 Verd, el prop貌sit del qual 茅s recon茅ixer a l’hostaleria local i l’activisme dels municipis costaners per la sostenibilitat durant l’estiu, ja que la localitat va superar en xifres el repte proposat.

Gran mobilitzaci贸 de l’hostaleria l’any passat

Un total de 139 restaurants, bars i quiosquets peniscolans van participar ja el passat estiu en la campanya en col路laboraci贸 amb l’Ajuntament i Ecovidrio, amb l’objectiu d’incrementar els nivells de recollida selectiva d’envasos de vidre.

Durant els dos mesos de duraci贸 de la campanya es van aconseguir recuperar en la localitat 115.600 kg d’envasos de vidre, la qual cosa va possibilitar que Pen铆scola aconseguira l’Igl煤 Verd pel seu comprom铆s amb el medi ambient i el reciclatge.

Les xifres del reciclatge d’envasos de vidre a Pen铆scola

El聽2020, els ciutadans de Pen铆scola van reciclar fins a 215.774 kg de residus d’envasos de vidre, la qual cosa suposa 28,1 kg/habitant. Amb m茅s de 82 contenidors, en la localitat, aix铆 doncs hi ha un igl煤 per cada 94 habitants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.