fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola convoca noves ajudes per al comer莽

L’Ajuntament de Pen铆scola convoca noves ajudes per al comer莽

En la primera convocat貌ria de les Ajudes Par猫ntesi, Ajuntament, Diputaci贸 i Generalitat han destinat 469.600鈧 al sector tur铆stic en el municipi.

L’Ajuntament de Pen铆scola ha publicat avui en el BOP la convocat貌ria de les ajudes Par猫ntesi II, del Pla Resistir que impulsa la Generalitat Valenciana, amb la col路laboraci贸 de la Diputaci贸 provincial i l’administraci贸 local.

En la primera convocat貌ria d’ajudes, destinades al sector tur铆stic, Pen铆scola ha destinat 469.600鈧, aportats per part de les tres administracions. Les aportacions inicials preveien destinar 673.280,33鈧, aix铆 que amb el sobrant s’obri una nova convocat貌ria d’ajudes per als sectors que no estaven contemplats en la primera.

Als vora 200.000鈧 sobrants, del finan莽ament aportat per les tres administracions, Diputaci贸 preveu afegir en aquesta nova convocat貌ria al voltant de 175.000鈧, que sumats als 120.000鈧 que afig l’Ajuntament, sumarien un total de 493.000鈧, muntant que es destinar脿 a les ajudes al comer莽 i resta d’activitats no benefici脿ries en la primera convocat貌ria.

L’import de les ajudes ser脿 el seg眉ent: una quantitat fixa de 2000鈧 per cada persona treballadora aut貌noma o microempresa amb un m脿xim de 10 persones treballadores en els sectors identificats en les bases i una quantitat fixa de 200鈧 per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data de 31 de desembre de 2020. L’import m脿xim de les ajudes ser脿 de 4000鈧.

El termini de presentaci贸 de sol路licituds 茅s de 15 dies h脿bils a comptar a partir de dem脿 diumenge, dia posterior a la publicaci贸 en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia.

La presentaci贸 de la sol路licitud haur脿 de realitzar-se pel registre telem脿tic de l’Ajuntament, segons model oficial normalitzat disponible en el web municipal. Es podr脿 realitzar tamb茅 en les oficines del SAC, amb cita pr猫via.

Una vegada finalitzat el termini de presentaci贸 de sol路licituds, s’analitzaran i es resoldran les sol路licituds. El termini m脿xim per a resoldre i procedir al pagament de les ajudes ser脿 de 3 mesos, a comptar des del dia de la publicaci贸 de l’acord.

“Continuem treballant en les ajudes, els serveis t猫cnics municipals s贸n els encarregats de gestionar-les i espremerem el finan莽ament d’altres administracions al m脿xim, aportant en totes dues convocat貌ries des de l’Ajuntament m茅s de 220.000鈧 que, sumats als 360.000鈧 euros que aportem en ajudes municipals, superen el mig mili贸 d’euros de fons propis destinats a ajudar els aut貌noms i micro empreses, en aquests anys tan complicats” ha explicat l’alcalde, Andr茅s Mart铆nez, despr茅s de revisar al costat de les regidores de l’脿rea d’Hisenda, Dolo Bayarri i de Turisme, Comer莽 i Ocupaci贸, Raquel Par铆s, les bases de la nova convocat貌ria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.