fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peñíscola coordina l’increment de serveis durant la Setmana Santa

L’Ajuntament de Peñíscola coordina l’increment de serveis durant la Setmana Santa

La Policia Local preveu operatius especials per a les hores de major concurrència i l’activació de semàfors

L’arribada dels festius de Pasqua multiplica la població del municipi aproximadament per deu, passant de 7500 habitants a 75.000. Aquesta circumstància obliga a l’administració local a programar, al costat de les empreses concessionàries de serveis, l’ampliació dels mateixos i enguany, la regidoria de Serveis, ha convocat novament la reunió de coordinació “amb l’objectiu de millorar i optimitzar els recursos de cadascuna de les empreses i millorar els serveis” ha explicat el mateix edil de l’àrea, Alfonso López.

Des de cadascuna de les empreses i, sota la supervisió tècnica de les àrees d’activitats i brigada de serveis, s’han establit les necessitats a cobrir, identificat incidències detectades en anys anteriors i la taula de coordinació ha resolt implementar personal i la millora coordinada de diversos serveis.

En matèria de proveïment d’enllumenat i aigua, les empreses han confirmat la disponibilitat dels sistemes, “en el consum d’aigua, pràcticament anem registrar un increment del doble del consum que, durant els mesos d’hivern es troba al voltant dels 4000 metres cúbics al dia i en Setmana Santa superarà els 8000” ha explicat López.
Pel que fa a la neteja de vials, es suplementarà la brigada amb 18 persones més que intensificaran les tasques de neteja a conseqüència de la multiplicació de la població i usuaris de la via pública. De la mateixa manera se situaran noves papereres en la zona del passeig marítim i efectuarà recollida de cartó porta a porta per a comerços i negocis locals. “Situarem papereres i contenidors en el recorregut cap a Sant Antoni, per al Romiatge” ha confirmat també López.

Aquestes reunions de coordinació de l’àrea de Serveis es van iniciar i van establir de forma periòdica a l’inici d’aquest mandat, “la qual cosa va resultar molt beneficiós per a identificar fallades i esmenar deficiències” ha valorat el mateix alcalde, que ha assistit a aquesta, confirmant la continuïtat de “les rondes de contactes i reunions rutinàries que establirem de forma periòdica, amb l’objectiu d’identificar incidències i poder plantejar solucions de forma eficient i ràpida” ha explicat López.
Les tasques d’adequació de les platges, amb la instal·lació de les passarel·les, continuen aquests dies amb la revisió de banys públics i dutxes en les platges urbanes perquè estiga tot disposat per a la Setmana Santa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.