fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola engega la millora de la senyalització de serveis i turística

L’Ajuntament de Peníscola engega la millora de la senyalització de serveis i turística

La Policia Local ha efectuat el treball de camp i proposat a l’àrea de Serveis el plànol de necessitats per a la reubicació dels senyals

Millorar la mobilitat i la informació en via pública al resident i al visitant són els objectius dels treballs que s’estan duent a terme, impulsats per la regidoria de Serveis i en col·laboració amb la Policia Local.
De moment, s’ha efectuat un treball de camp “sobre el terreny”, en els mateixos vials i rotondes, accessos i proximitats dels serveis públics, “per al disseny del plànol d’ubicació dels nous senyals” ha explicat el regidor d’ambdues àrees, Alfonso López.

La informació per a l’ordenació de la circulació amb l’objectiu de millorar els fluxos de vehicles, atenent els punts turístics de major concurrència, “és fonamental” ha valorat.
La dispersió de serveis i urbanitzacions, així com la condició turística de la localitat “feien necessària una revisió, ampliació i millora de la senyalització de zones i serveis bàsics” ha explicat.

En aquests moments la regidoria està valorant la inversió i coneixent les diferents possibilitats de disseny adaptat a la normativa AIMPE, per a poder identificar serveis públics com el Centre de Salut, les oficines d’informació turística o els serveis municipals. A més, s’inclou en aquesta senyalització, les indicacions per a accedir al port pesquer, les diferents platges o la central de la Policia Local.

“La millora de la senyalització és un projecte de legislatura absolutament prioritari, que iniciarem enguany i anirem ampliant en els pròxims” ha assegurat López, informant que després de la renovació de la senyalització dels serveis públics i administratius, així com dels recursos turístics i naturals, “s’inclourà també la senyalització dels hotels i càmpings de la ciutat, abans de la temporada turística”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.