fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola engega la millora de la senyalitzaci贸 de serveis i tur铆stica

L’Ajuntament de Pen铆scola engega la millora de la senyalitzaci贸 de serveis i tur铆stica

La Policia Local ha efectuat el treball de camp i proposat a l’脿rea de Serveis el pl脿nol de necessitats per a la reubicaci贸 dels senyals

Millorar la mobilitat i la informaci贸 en via p煤blica al resident i al visitant s贸n els objectius dels treballs que s’estan duent a terme, impulsats per la regidoria de Serveis i en col路laboraci贸 amb la Policia Local.
De moment, s’ha efectuat un treball de camp “sobre el terreny”, en els mateixos vials i rotondes, accessos i proximitats dels serveis p煤blics, “per al disseny del pl脿nol d’ubicaci贸 dels nous senyals” ha explicat el regidor d’ambdues 脿rees, Alfonso L贸pez.

La informaci贸 per a l’ordenaci贸 de la circulaci贸 amb l’objectiu de millorar els fluxos de vehicles, atenent els punts tur铆stics de major concurr猫ncia, “茅s fonamental” ha valorat.
La dispersi贸 de serveis i urbanitzacions, aix铆 com la condici贸 tur铆stica de la localitat “feien necess脿ria una revisi贸, ampliaci贸 i millora de la senyalitzaci贸 de zones i serveis b脿sics” ha explicat.

En aquests moments la regidoria est脿 valorant la inversi贸 i coneixent les diferents possibilitats de disseny adaptat a la normativa AIMPE, per a poder identificar serveis p煤blics com el Centre de Salut, les oficines d’informaci贸 tur铆stica o els serveis municipals. A m茅s, s’inclou en aquesta senyalitzaci贸, les indicacions per a accedir al port pesquer, les diferents platges o la central de la Policia Local.

“La millora de la senyalitzaci贸 茅s un projecte de legislatura absolutament prioritari, que iniciarem enguany i anirem ampliant en els pr貌xims” ha assegurat L贸pez, informant que despr茅s de la renovaci贸 de la senyalitzaci贸 dels serveis p煤blics i administratius, aix铆 com dels recursos tur铆stics i naturals, “s’inclour脿 tamb茅 la senyalitzaci贸 dels hotels i c脿mpings de la ciutat, abans de la temporada tur铆stica”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.