fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola executa les obres de millora de l’enllumenat de la urbanitzaci贸 Urmi

L’Ajuntament de Pen铆scola executa les obres de millora de l’enllumenat de la urbanitzaci贸 Urmi

Els treballs es van iniciar el 24 de gener i es perllongaran fins a finals del mes de mar莽.

Despr茅s de dues actuacions de millora de la il路luminaci贸 en este entorn, dutes a terme en el passat mandat, l’Ajuntament ha engegat les obres de la culminaci贸 del projecte de millora i modernitzaci贸 del sistema d’il路luminaci贸 de la urbanitzaci贸 Urmi.

Les obres han arrancat el passat 24 de gener i la previsi贸 茅s acabar-les a la fi del mes de mar莽; concretament s’est脿 realitzant una renovaci贸 de la canalitzaci贸 i cablejat de l’enllumenat p煤blic. En total s’estan duent a terme 2800m d’excavaci贸 i una millora de 34 nous punts de llum, a m茅s de la substituci贸 de 20.000 metres de cable.

Amb la unificaci贸 en un 煤nic quadre i la construcci贸 de les rases per a la nova instal路laci贸 i obra civil necess脿ries per a homogene茂tzar la il路luminaci贸 d’esta zona, esta tercera fase conclour脿 els treballs realitzats en dues fases anteriors que han perm猫s millorar el la qualitat, la modernitzaci贸 i el nivell lum铆nic en esta zona; una de les primeres urbanitzacions constru茂des en el municipi, fa al voltant de 50 anys.

Despr茅s del proc茅s de licitaci贸 p煤blica l’Ajuntament ha adjudicat l’execuci贸 de l’obra a Societat Ib猫rica de Construccions El猫ctriques S.A, per un import total de 164.428,22鈧 finan莽ats per la mateixa administraci贸 local i la Diputaci贸 Provincial, a trav茅s del Pla 135.

L’executiu local, al llarg d’este mandat, ha dut a terme diverses obres en mat猫ria de millora de l’asfaltat i il路luminaci贸 en urbanitzacions allunyades del nucli urb脿 i suburb脿, com Fontnova, Urmi o el Cam铆 Cervera en els seus trams nord i sud, “fets que confirmen la voluntat de l’equip de govern de vertebrar tot el terme municipal, tractant de garantir els millors serveis per a tots els ve茂ns, independentment d’on residisquen” ha concl貌s el mateix alcalde, Andr茅s Mart铆nez, durant la seua visita a les obres en la jornada d’avui al costat de l’equip t猫cnic i adre莽a de l’obra, aix铆 com els edils de Serveis i Urbanisme en el consistori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.