fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peñíscola finalitza l’execució de les obres de l’enllumenat del Camí Cervera

L’Ajuntament de Peñíscola finalitza l’execució de les obres de l’enllumenat del Camí Cervera

La inversió per al desenvolupament d’aquesta segona fase de l’obra ha ascendit al voltant de 130.000€

L’Ajuntament de Peníscola ha finalitzat ja els treballs per a la instal·lació de l’enllumenat del traçat complet del Camí Cervera, després de la inclusió del projecte per part de la Diputació en el conjunt de les ajudes per a Planes Provincials d’Obres i Serveis.

La recent obra ha situat quasi un centenar de nous punts de llum, després d’haver-se realitzat en una primera fase l’adequació del traçat per a interconnectar les instal·lacions d’enllumenat públic en els quasi dos quilòmetres que discorren d’aquest vial entre la seua intersecció amb l’Avinguda Estació i Ciutat Jardí, en els voltants del pont que travessa amb la carretera Nacional 340.

En la primera fase es va desenvolupar tot el treball de fonamentació, construcció d’arquetes i excavació d’una rasa entubada, que recorre els 1400 metres necessaris per a garantir la connexió a l’enllumenat públic de les lluminàries de les zones urbanitzades en el traçat d’aquest vial. En la segona fase dels treballs que s’acaba d’executar, s’ha ampliat del nombre de punts de llum existents amb lluminàries led.
“La millorança en la il·luminació que propicia l’execució d’aquest projecte en aquest entorn és molt notable, ja que anteriorment hi havia molts trams no il·luminats i uns altres amb escassa il·luminació” ha valorat l’alcalde, Andrés Martínez, després de comprovar el resultat dels treballs d’aquesta segona fase, al costat de l’edil de l’àrea d’Urbanisme, Romualdo Forner.
La inversió ha sigut del voltant de 130.000€, finançats parcialment per la Diputació Provincial a través dels PPOYS.

Després de la tasca d’ampliació dels punts de llum s’ha dut a terme l’esbós del camí i l’asfaltat de bona part del seu traçat. El tram restant s’asfaltarà al llarg d’aquest 2017 amb la consignació pressupostària de 50.000€ conseqüència del procés dels pressupostos participatius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.