fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pe帽铆scola finalitza l’execuci贸 de les obres de l’enllumenat del Cam铆 Cervera

L’Ajuntament de Pe帽铆scola finalitza l’execuci贸 de les obres de l’enllumenat del Cam铆 Cervera

La inversi贸 per al desenvolupament d’aquesta segona fase de l’obra ha ascendit al voltant de 130.000鈧

L’Ajuntament de Pen铆scola ha finalitzat ja els treballs per a la instal路laci贸 de l’enllumenat del tra莽at complet del Cam铆 Cervera, despr茅s de la inclusi贸 del projecte per part de la Diputaci贸 en el conjunt de les ajudes per a Planes Provincials d’Obres i Serveis.

La recent obra ha situat quasi un centenar de nous punts de llum, despr茅s d’haver-se realitzat en una primera fase l’adequaci贸 del tra莽at per a interconnectar les instal路lacions d’enllumenat p煤blic en els quasi dos quil貌metres que discorren d’aquest vial entre la seua intersecci贸 amb l’Avinguda Estaci贸 i Ciutat Jard铆, en els voltants del pont que travessa amb la carretera Nacional 340.

En la primera fase es va desenvolupar tot el treball de fonamentaci贸, construcci贸 d’arquetes i excavaci贸 d’una rasa entubada, que recorre els 1400 metres necessaris per a garantir la connexi贸 a l’enllumenat p煤blic de les llumin脿ries de les zones urbanitzades en el tra莽at d’aquest vial. En la segona fase dels treballs que s’acaba d’executar, s’ha ampliat del nombre de punts de llum existents amb llumin脿ries led.
“La milloran莽a en la il路luminaci贸 que propicia l’execuci贸 d’aquest projecte en aquest entorn 茅s molt notable, ja que anteriorment hi havia molts trams no il路luminats i uns altres amb escassa il路luminaci贸” ha valorat l’alcalde, Andr茅s Mart铆nez, despr茅s de comprovar el resultat dels treballs d’aquesta segona fase, al costat de l’edil de l’脿rea d’Urbanisme, Romualdo Forner.
La inversi贸 ha sigut del voltant de 130.000鈧, finan莽ats parcialment per la Diputaci贸 Provincial a trav茅s dels PPOYS.

Despr茅s de la tasca d’ampliaci贸 dels punts de llum s’ha dut a terme l’esb贸s del cam铆 i l’asfaltat de bona part del seu tra莽at. El tram restant s’asfaltar脿 al llarg d’aquest 2017 amb la consignaci贸 pressupost脿ria de 50.000鈧 conseq眉猫ncia del proc茅s dels pressupostos participatius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.