Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola insistix en la sol·licitud d’una base d’ambulàncies per al municipi

L’Ajuntament de Peníscola insistix en la sol·licitud d’una base d’ambulàncies per al municipi

Conselleria de Sanitat afirma en el seu informe de resposta a la petició municipal que el servei està actualment cobert amb els efectius de què disposa la Generalitat en la comarca, i que atenen a la població.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha insistit avui durant la visita a València, a la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, en la necessitat d’una base d’ambulàncies per a Peníscola.

El setembre de l’any passat, per unanimitat, es va consensuar a través de moció plenària, sol·licitar a la Generalitat, novament, este servei “tan necessari” com assegura l’alcalde.

“La increïble resposta de Sanitat és que el servei que es presta a la nostra comarca és suficient” ha explicat Martínez després de la trobada, i ha mostrat la seua incomprensió davant la “falta de consideració per part de Conselleria de la condició turística de la ciutat”.

Martínez ha assegurat que l’Ajuntament “seguirà insistint” davant de les justificacions de la Generalitat per no reforçar el servei a la localitat amb una base d’ambulàncies en el mateix municipi.
“Remetrem a Conselleria informes amb dades sobre ocupació turística, consum de serveis i generació de residus, perquè comprenguen d’una vegada per totes que no poden organitzar un servei atenent a la xifra de població empadronada, tenint en compte que Peníscola compta amb 8000 empadronats, però genera un consum d’aigua que supera, de forma sostinguda, els 20.000 habitants, dada que encara creix més al llarg de la temporada turística, en què s’arribe a superar els 120.000”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.