fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola licita la millora de l’asfaltat del Camí Cervera

L’Ajuntament de Peníscola licita la millora de l’asfaltat del Camí Cervera

L’Ajuntament de Peníscola ha iniciat el procés de licitació de les obres d’asfaltat del Camí Cervera, en el seu tram més al nord i en el seu traçat sud al costat de la Urbanització Mediterrani 2005.

A petició dels veïns i veïnes de la ciutat, durant el període de presentació de propostes per als Pressupostos Participatius, l’opció de millora de l’asfaltat d’este vial va ser la que més va rebre suport i, durant el procés de votació, la més votada. Per això, s’incloïa en la proposta de Pressupost per 2017 amb un import estimat de 50.000€.

Amb el superàvit dels comptes del passat any, la regidoria d’Urbanisme i la regidoria d’Hisenda van revisar el projecte i van coincidir a reforçar la partida per ampliar l’obra i incloure d’esta manera totes les millores a la zona sud per culminar amb un projecte de millora del vial que s’ha executat en diferents trams en els últims anys.

Durant este últim trimestre de l’any, es procedirà a l’adjudicació dels treballs amb un preu de sortida en la licitació que duplica la quantitat inicialment assignada per al tram més al nord. Així, en els últims dies arrencava el calendari de licitació, després de la publicació en el BOP del mateix dissabte passat i s’allargarà el termini per rebre ofertes per part de les empreses fins al dia 16 de novembre. Després d’això es procedirà a l’adjudicació de l’obra i la seua execució dins del present exercici.

Es tracta de la tercera fase d’uns treballs que han es realitzat per trams en el vial. El passat mes de febrer, es finalitzaven les obres de la segona fase dels treballs de millora de la lluminària, consistents en la ubicació de 99 nous punts de llum, després d’haver-se realitzat en una primera fase l’adequació del traçat per interconnectar les instal·lacions d’enllumenat públic en els gairebé dos quilòmetres que discorren d’este vial entre la seua intersecció amb l’Avinguda Estació i Ciutat Jardí, en els voltants del pont que travessa la carretera Nacional 340.

En la primera fase es va desenvolupar tot el treball de fonamentació, construcció d’arquetes i excavació d’una rasa entubada, que recorre els 1400 metres necessaris per a garantir la connexió a l’enllumenat públic de les lluminàries de les zones urbanitzades en el traçat d’este vial. En la segona fase dels treballs, s’ampliava el nombre de punts de llum existents amb lluminàries led.

Leave a Reply

Your email address will not be published.