fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola licita les obres de millora de l’accessibilitat i seguretat de la seua zona industrial

L’Ajuntament de Pen铆scola licita les obres de millora de l’accessibilitat i seguretat de la seua zona industrial

Suposa una inversi贸 de 650.000鈧, dels quals m茅s de 350.000鈧 es recuperen despr茅s d’haver aconseguit la subvenci贸 de l’IVACE.

L’Ajuntament de Pen铆scola ha iniciat aquests dies el proc茅s administratiu per a adjudicar l’execuci贸 de les obres de millora de la seua zona industrial.

Per a aix貌, compta amb la subvenci贸 del Institut Valenci脿 de la Competitivitat Empresarial (IVACE).

L’objectiu dels treballs 茅s millorar la seguretat i accessibilitat, la qual cosa “suposar脿 la millora i modernitzaci贸 dels pol铆gons a trav茅s de la dotaci贸 de millors i majors infraestructures i serveis, amb l’objectiu de facilitar l’expansi贸 de les empreses actualment assentades en aquests i atraure noves inversions que generen valor i ocupaci贸 per a la poblaci贸” ha valorat l’edil de l’脿rea d’Urbanisme, Jorge Rovira.

Les obres previstes inclouen la millora de l’enllumenat i la seua efici猫ncia energ猫tica, la millora de la mobilitat urbana en aquests entorns, la implantaci贸 d’un ecoparc, la seua millora paisatg铆stica, la implantaci贸 de zones verdes, una substanciosa millora vi脿ria, l’habilitaci贸 d’aparcaments, la construcci贸 de m茅s vials i voreres, la millora de la xarxa de sanejament, la millora del subministrament d’aigua potable amb augment del cabal de prove茂ment, la instal路laci贸 de fibra 貌ptica, la millora del sistema de vigil脿ncia i una connexi贸 directa amb l’Estaci贸 Depuradora d’Aig眉es Residuals.

Totes aquestes millores es contemplen per als dos pol铆gons existents i reconeguts en l’administraci贸 auton貌mica per al terme municipal de Pen铆scola, denominats Pol铆gon industrial Est el situat entre la carretera N340, la Ratlla del Terme i el Cam铆 Vila-rojos amb una superf铆cie de m茅s de 312.000 metres quadrats; i Pol铆gon industrial Oest, situat en l’altre costat de la mateixa carretera N340, amb m茅s de 112.000 metres quadrats.

Les obres s’executaran durant l’煤ltim trimestre d’aquesta anualitat i suposen una inversi贸 total de 650.000鈧, dels quals l’administraci贸 local recuperar脿 m茅s de 350.000 a trav茅s de les subvencions aconseguides.

Leave a Reply

Your email address will not be published.