Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola lluitarà a Madrid per la reparació del seu únic accés cap a la costa sud

L’Ajuntament de Peníscola lluitarà a Madrid per la reparació del seu únic accés cap a la costa sud

La reparació després de la fractura, a conseqüència del temporal marítim, no s’inclou en les ajudes d’emergència previstes pel Govern.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha sol·licitat una trobada en la Direcció General de la Costa i la Mar, després de conéixer en la reunió d’avui en el Servei Provincial de Costes que la reparació de l’accés a la zona sud del municipi no ha sigut inclòs en el paquet d’actuacions d’emergència que executarà el Govern en la província.

“Hauran d’aclarir-nos quins nous criteris té el Ministeri per deixar sense assistir a milers de veïns, ja que la seguretat del vial està compromesa després d’obrir-se un clevill i és l’únic accés possible a tota la zona sud” ha esgrimit Martínez sense ocultar el seu enfadament davant les últimes informacions que li han facilitat en el Servei Provincial.

“Fins ara ha sigut el Govern qui ha dut a terme este tipus d’obres” ha explicat l’alcalde, que ha mostrat la seua queixa davant les directrius d’este nou Govern.

“Jo voldria saber què hi ha més important i més urgent a atendre; com a alcalde, per a mi, el primer és la seguretat de les persones. Jo tinc a milers de veïns circulant per un sentit del vial, ja que l’altre no garanteix la seua seguretat, és un vial concorregut i amb trànsit pesat, l’únic cap a la zona sud i, en estos moments, presenta un risc per a totes i tots; si açò no és una emergència, que em diguen què és” ha exclamat Martínez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.