fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola obri el període d’inscripció per al Programa Ludopeques 2020-2021, condicionat per la Covid19

L’Ajuntament de Peníscola obri el període d’inscripció per al Programa Ludopeques 2020-2021, condicionat per la Covid19

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola ha iniciat el període d’inscripció per al programa Ludopeques 2020-2021 de la Ludoteca Municipal des d’avui dia 1 de juny i fins al divendres dia 5.

Els pares, mares o tutors dels xiquets i xiquetes nascuts entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2018, empadronats a Peníscola, podran sol·licitar la seua inscripció per a este programa gratuït.
“Este servei, que dóna cobertura en horari de matí per als xiquets i xiquetes de dos anys de la localitat, complementa l’oferta de la vesprada per als ja escolaritzats; és un programa que funciona amb èxit i que reeditem novament per al pròxim curs” ha explicat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol.

No obstant això, esta edició comptarà amb diverses novetats significatives a conseqüència de les mesures que cal implementar en el servei després de la pandèmia de la Covid-19.

Concretament, per a este curs, es preveu una ocupació màxima inferior als anys anteriors, que estarà condicionada a les normes que dicten les autoritats competents; el servei s’oferirà quatre dies a la setmana, ja que els dimecres es tancaran les instal·lacions per a realitzar una desinfecció exhaustiva de l’espai, a més, cada dia es duran a terme neteges i desinfeccions de totes les zones comunes.

“Este curs, tal com estan ara les recomanacions per part de les autoritats sanitàries, no podem fer grups de xiquets i xiquetes més nombrosos, així que haurem d’adaptar el servei; en cas que l’escenari al setembre siga molt diferent de l’actual, podrem plantejar-nos ampliar el nombre de xiquets o dies, com també el seu tancament en cas de rebrot” ha explicat la regidora de l’àrea, que ha confirmat que “s’ha preferit ser prudent i programar amb les màximes restriccions el servei”.

Com es tracta d’un programa que impulsa la Regidoria per a la conciliació, haurà de presentar-se en les oficines del Servei d’Atenció Ciutadana (SAC), amb cita prèvia, la següent documentació: la sol·licitud de preinscripció a Ludopeques, la fotocòpia del llibre de família on figure el menor, i la vida laboral o una nòmina del progenitor o tutor legal. També podrà realitzar-se la inscripció de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, buscant en el catàleg de tràmits Preinscripció Ludopeques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.