fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola posa en marxa hui els cursos de la Universitat Popular de manera telem脿tica

L’Ajuntament de Pen铆scola posa en marxa hui els cursos de la Universitat Popular de manera telem脿tica

Esta mesura se suma al tancament de la Unitat de Respir Familiar, la Ludoteca municipal i el Centre Juvenil.

Davant les recomanacions de Salut P煤blica dels 煤ltims dies, l’Ajuntament de Pen铆scola posa en marxa una s猫rie de mesures pel que respecta als serveis municipals.

Davant l’escalada de casos a la comarca i el conjunt de la prov铆ncia i Comunitat, l’alcalde de Pen铆scola, Andr茅s Mart铆nez, ha volgut ser prudent i “adoptar les recomanacions que des de Salut P煤blica ens han compartit” a pesar que la poblaci贸 es troba “bastant lluny de les xifres d’altres municipis de la comarca i prov铆ncia” ha explicat, indicant que el nombre total de casos actius se situa en cinc i la incid猫ncia acumulada, per davall de 70 per cada 100.000 habitants, la qual cosa li assigna un risc baix.

Malgrat aix貌, el municipal ha mantingut en els 煤ltims dies m煤ltiples converses amb les responsables de les 脿rees de Benestar Social, la regidora Mar铆a Jes煤s Albiol, Personal i Esports, Dol Bayarri, aix铆 com amb la regidora de Modernitzaci贸 i Turisme, Raquel Par铆s, per a implementar els canvis.
Pel que respecta a la formaci贸 no reglada, la Universitat Popular posa en marxa des de hui els cursos de manera telem脿tica, despr茅s d’haver realitzat formaci贸 en programes perqu猫 els alumnes puguen accedir a la formaci贸 a dist脿ncia, “mesura que ja es va contemplar abans de l’inici de les classes en previsi贸 de situacions que provocaren una restricci贸 de les activitats” ha explicat Mart铆nez.
Pel que respecta a la ludoteca municipal, el centre juvenil o la unitat de respir familiar, de moment, romandran tancats, tal com ha informat Albiol, apel路lant a les instruccions rebudes per part de les autoritats sanit脿ries.

Pel que respecta a les instal路lacions esportives, la regidora de l’脿rea mantindr脿 en el dia de hui diverses converses amb els clubs i t猫cnic municipal per a implementar un nou cat脿leg de restriccions que garantisquen la seguretat d’estes, reduint els aforaments als recomanats i proposats pel Consell Superior d’Esports i restringint l’煤s dels espais.

Els parcs infantils, de moment, no es tancaran en horari di眉rn, perqu猫 es procedeix a la seua desinfecci贸 di脿ria, durant l’horari nocturn de tancament. “Estarem atents a l’evoluci贸 de les xifres i no dubtarem a continuar implementant quantes mesures ens recomanen en cas que h脿gem de fer-ho” ha confirmat el primer edil.

Pel que respecta als serveis de neteja, desinfecci贸 i seguretat, tant les 脿rees de Serveis com la pr貌pia Policia Local han incorporat noves rutines per a l’increment de la periodicitat de les desinfeccions en espais p煤blics i via p煤blica; a m茅s, s’ha intensificat la vigil脿ncia policial per a la supervisi贸 del compliment de les mesures imposades pel Govern des de l’activaci贸 de l’estat d’alarma i despr茅s de la resoluci贸 del govern auton貌mic, per les quals s’ha imposat el toc de queda, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.