fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola posa en marxa hui els cursos de la Universitat Popular de manera telemàtica

L’Ajuntament de Peníscola posa en marxa hui els cursos de la Universitat Popular de manera telemàtica

Esta mesura se suma al tancament de la Unitat de Respir Familiar, la Ludoteca municipal i el Centre Juvenil.

Davant les recomanacions de Salut Pública dels últims dies, l’Ajuntament de Peníscola posa en marxa una sèrie de mesures pel que respecta als serveis municipals.

Davant l’escalada de casos a la comarca i el conjunt de la província i Comunitat, l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha volgut ser prudent i “adoptar les recomanacions que des de Salut Pública ens han compartit” a pesar que la població es troba “bastant lluny de les xifres d’altres municipis de la comarca i província” ha explicat, indicant que el nombre total de casos actius se situa en cinc i la incidència acumulada, per davall de 70 per cada 100.000 habitants, la qual cosa li assigna un risc baix.

Malgrat això, el municipal ha mantingut en els últims dies múltiples converses amb les responsables de les àrees de Benestar Social, la regidora María Jesús Albiol, Personal i Esports, Dol Bayarri, així com amb la regidora de Modernització i Turisme, Raquel París, per a implementar els canvis.
Pel que respecta a la formació no reglada, la Universitat Popular posa en marxa des de hui els cursos de manera telemàtica, després d’haver realitzat formació en programes perquè els alumnes puguen accedir a la formació a distància, “mesura que ja es va contemplar abans de l’inici de les classes en previsió de situacions que provocaren una restricció de les activitats” ha explicat Martínez.
Pel que respecta a la ludoteca municipal, el centre juvenil o la unitat de respir familiar, de moment, romandran tancats, tal com ha informat Albiol, apel·lant a les instruccions rebudes per part de les autoritats sanitàries.

Pel que respecta a les instal·lacions esportives, la regidora de l’àrea mantindrà en el dia de hui diverses converses amb els clubs i tècnic municipal per a implementar un nou catàleg de restriccions que garantisquen la seguretat d’estes, reduint els aforaments als recomanats i proposats pel Consell Superior d’Esports i restringint l’ús dels espais.

Els parcs infantils, de moment, no es tancaran en horari diürn, perquè es procedeix a la seua desinfecció diària, durant l’horari nocturn de tancament. “Estarem atents a l’evolució de les xifres i no dubtarem a continuar implementant quantes mesures ens recomanen en cas que hàgem de fer-ho” ha confirmat el primer edil.

Pel que respecta als serveis de neteja, desinfecció i seguretat, tant les àrees de Serveis com la pròpia Policia Local han incorporat noves rutines per a l’increment de la periodicitat de les desinfeccions en espais públics i via pública; a més, s’ha intensificat la vigilància policial per a la supervisió del compliment de les mesures imposades pel Govern des de l’activació de l’estat d’alarma i després de la resolució del govern autonòmic, per les quals s’ha imposat el toc de queda, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.