fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola posa en marxa la recollida selectiva per a residus org脿nics

L’Ajuntament de Pen铆scola posa en marxa la recollida selectiva per a residus org脿nics

Des de l’脿rea de Serveis s’ha impulsat una campanya de sensibilitzaci贸 per a informar tamb茅 sobre la incorporaci贸 de la recollida selectiva de fem org脿nic.

La Regidoria de Serveis ha posat en marxa aquesta setmana la implantaci贸 del servei de recollida selectiva de residus per a la separaci贸 del fem org脿nic.

Des de l’脿rea s’aposta per una implementaci贸 progressiva d’aquest servei:

“Estem en converses amb l’empresa per a veure quina f贸rmula pot ser m茅s eficient i m茅s c貌moda per als ve茂ns que vagen sumant-se a la selecci贸 de residus org脿nics” ha explicat l’edil de l’脿rea en el consistori, Jorge Rovira, qui ha comunicat que des de ja es poden utilitzar els contenidors destinats a aquesta finalitat i ha avan莽at que s’est脿 estudiant la recollida d’aquest tipus de residus porta a porta en zones m茅s allunyades del nucli urb脿, on es troben els contenidors.

Amb l’objectiu de promoure el reciclatge i conscienciar la poblaci贸 de la import脿ncia d’afegir a la selecci贸 de residus els residus org脿nics, l’Ajuntament ha posat en marxa durant el mes de novembre passat una campanya de conscienciaci贸 en la qual es proposa a la ciutadania reduir la generaci贸 de residus, reutilitzar i reciclar.

A m茅s, les creativitats triades per arribar a la poblaci贸 incorporen els contenidors de residus org脿nics, de color marr贸, perqu猫 la ciutadania els conega i identifique.

La campanya de conscienciaci贸 ciutadana ha comptat amb la col路laboraci贸 del Consorci de Residus de la Zona Nord.

Leave a Reply

Your email address will not be published.