fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola promou el reciclatge entre els estudiants de primària i secundària amb El Dia del reciclatge i un videojoc

L’Ajuntament de Peníscola promou el reciclatge entre els estudiants de primària i secundària amb El Dia del reciclatge i un videojoc

Demà dissabte se celebrarà el gran esdeveniment en el qual hi haurà moda reciclada, premis i tallers.

Al llarg d’esta setmana els estudiants del CEIP Jaime Sanz i l’IES Alfred Ayza de la localitat han rebut una invitació molt especial, per a l’esdeveniment que demà dissabte organitza la regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament de Peníscola en col·laboració amb la Universitat Popular.

Amb la participació de la llibreria Raquel Papers i l’agència de comunicació creativa Alter Partner, responsable de la campanya que impulsa l’administració local al costat del Consorci de Residus de la Zona Nord, s’han realitzat diverses xerrades als alumnes de primària amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de reciclar i donar una segona vida als residus que generem en el dia a dia.

Així, s’ha convidat a tots a participar demà dissabte a partir de les 11h en el “Dia del reciclatge” que es desenvoluparà en les dependències de la Universitat Popular de Peníscola.

Durant la jornada, els assistents podran gaudir de compte contes i tallers de reciclatge, així com participar en un concurs de moda reciclada en el qual es premiaran els dos models més originals i creatius amb un val valorat en 80 € per al guanyador i un altre de 40 € per al segon premiat. Estos vals es podran canviar en qualsevol dels comerços que formen part de l’Associació de Comerciants de Peníscola.

A més, es farà lliurament d’altres dos vals regal valorats en 80 € i 40€ pels dos primers classificats del videojoc “Dóna-li una segona vida” allotjat a la web de l’Ajuntament de Peníscola. Per participar, els petits hauran de jugar al videojoc que consisteix a classificar els diferents tipus de residus en els seus corresponents contenidors i inscriure’s amb el seu nom i cognoms en el rànquing del videojoc.”Una fórmula divertida, didàctica i amb un llenguatge que per a ells és molt familiar, la narració del videojoc” ha valorat el regidor de l’àrea, Alfonso López, que ha impulsat la campanya.

L’alumnat de tots dos centres ha respost de manera molt positiva a l’acció, mostrant entusiasme amb la idea de l’esdeveniment, així com amb tots dos concursos, “han plantejat múltiples inquietuds amb el reciclatge, la qual cosa ens diu que estem en el bon camí” ha valorat l’edil.

Des de l’Ajuntament, s’espera un bon acolliment d’esta acció de conscienciació “perquè els més petits entenguen la importància de reciclar i s’eduquen en la cultura del reciclatge, alguna cosa que és importantíssim, però també perquè facen arribar a les seues llars i als seus majors el missatge” ha explicat López, convidant a tots a participar en el gran esdeveniment de demà.

Leave a Reply

Your email address will not be published.