fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola reforça la neteja i programa diverses desinfeccions en el col·legi

L’Ajuntament de Peníscola reforça la neteja i programa diverses desinfeccions en el col·legi

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha visitat hui el centre públic d’educació infantil i primària de la localitat, el CEIP Jaime Sanz, després d’haver coordinat una trobada entre la direcció del mateix i el responsable municipal del contracte de neteja d’edificis públics.

“Estem a escassos dies de la reobertura del centre i hem dut a terme múltiples millores i escomés actuacions per a garantir l’accessibilitat i seguretat del recinte” ha explicat el municipi, destacant la col·laboració de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis.

Durant el matí, el primer edil ha pogut comprovar la intensiva tasca dels docents i equip directiu del centre, al costat del regidor de l’àrea de Cultura i Educació, Ramón Simó, amb qui ha acudit al col·legi mentre els treballs de condicionament i posada en marxa de les aules van a contrarellotge.
“Ens hem compromés a destinar tants recursos com siguen necessaris en estos dies previs a la reobertura per a garantir la higienització i neteja del recinte” ha explicat l’alcalde, que ha estat en contacte amb l’AMPA del centre i el col·lectiu docent per a identificar i poder programar la cobertura de necessitats les necessitats en este sentit.

A més, el primer edil ha anunciat una nova desinfecció general en tot l’edifici i el seu entorn abans d’obrir les classes, acció que es programarà de manera periòdica també al llarg del curs.
Martínez ha destacat que des de l’Ajuntament s’incrementarà la partida de neteja de dependències municipals en 33.000 euros anuals, aportació el major beneficiari de la qual serà el propi centre escolar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.