fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola signa un conveni de col·laboració amb la residència concertada de la tercera edat situada en el municipi

L’Ajuntament de Peníscola signa un conveni de col·laboració amb la residència concertada de la tercera edat situada en el municipi

La regidoria de Benestar Social posa a la disposició dels usuaris un paquet d’ajudes per a sufragar estades de persones majors dependents en la residència geriàtrica concertada, Benet XIII, autoritzada per la Generalitat Valenciana en la localitat.

Estes subvencions estan destinades per a estades de majors de 65 anys que compleixen amb els requisits mèdics i de renda exigits en les bases aprovades per les quals es regula el conveni subscrit i que atenen els criteris que estableix la Generalitat Valenciana en matèria de dependència.

Esta és la novena anualitat en la qual el departament de Benestar Social concedeix este tipus d’ajudes.

L’alcalde ha aprofitat la trobada per a felicitar els gestors de la residència per no haver-se identificat ni un sol contagiat de Covid-19 en ella. “Enhorabona a tota la plantilla de la residència pel seu incansable treball, gràcies a la seua labor no s’ha registrat un sol contagi de Covid-19 en la residència durant estos durs mesos de pandèmia”, ha destacat Martínez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.