fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola sol路licita la col路laboraci贸 de la Generalitat en la reparaci贸 de la zona de la Porteta

L’Ajuntament de Pen铆scola sol路licita la col路laboraci贸 de la Generalitat en la reparaci贸 de la zona de la Porteta

Despr茅s del temporal mar铆tim del mes passat, la zona de la Porteta, enfront de la muralla renaixentista de la zona nord del t贸mbol de Pen铆scola “ha quedat danyada, amb efectes visibles de l’impacte del temporal sobre la pedra i amb una obertura en el ferm” ha explicat el mateix alcalde, Andr茅s Mart铆nez, als t猫cnics del Servei Territorial de Cultura despla莽ats a la localitat, als quals l’alcalde ha sol路licitat una intervenci贸 d’emerg猫ncia per part de la Conselleria.

Durant la inspecci贸 visual, els t猫cnics han pogut comprovar l’estat en qu猫 ha quedat aquest espai que envolta la muralla, tamb茅 en l’acc茅s a la zona posterior dels penya-segats vora els murs del Castell.
“脡s important que totes les administracions s’impliquen en la reparaci贸 dels desperfectes i a garantir la seguretat en la zona” ha valorat Mart铆nez.
Aquesta inspecci贸 visual es va realitzar tamb茅 amb els t猫cnics municipals i juntament amb al personal t猫cnic de Costes, depenent del Ministeri, per les seues compet猫ncies dins del domini mar铆tim terrestre.
Atenent les compet猫ncies en mat猫ria de conservaci贸 i recuperaci贸 del patrimoni de la Direcci贸 General de Cultura i Patrimoni de la Conselleria de Cultura, des de l’Ajuntament s’hi ha sol路licitat tamb茅 col路laboraci贸, “ja que l’administraci贸 auton貌mica preveu poder realitzar intervencions en cas d’emerg猫ncies i aquest cas, sense cap dubte, 茅s una emerg猫ncia” ha valorat”.
En aquest cas, a m茅s de la reparaci贸 del ferm, caldr脿 ferr la reposici贸 de canalitzacions i instal路lacions el猫ctriques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.