fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola triplica la capacitat de recollida de brosses en el nucli suburb脿

L’Ajuntament de Pen铆scola triplica la capacitat de recollida de brosses en el nucli suburb脿

La regidoria de Serveis preveu finalitzar les obres del segon i tercer centre d’aportaci贸 abans del mes de juny.

Avancen les obres de construcci贸 dels Centres d’Aportaci贸 situats en el recinte del Centre d’Estudis de la localitat. Estos espais, tenen entre 10 i 12 contenidors amb capacitat de 1000 litres de c脿rrega i estaran a la disposici贸 dels ve茂ns a partir del pr貌xim mes de juny despr茅s de la completa finalitzaci贸 dels treballs. Aix铆 ho ha assegurat el regidor de l’脿rea de Serveis, Alfonso L贸pez, durant la seua visita al costat de l’alcalde de la ciutat, Andr茅s Mart铆nez, al primer centre ja finalitzat.
Han pogut comprovar el revestiment interior de l’espai, que facilita la higienitzaci贸, aix铆 com els desguassos i les preses d’aigua que permetran la seua neteja di脿ria per part de l’empresa concession脿ria del servei, Fobesa.
El nou contracte signat enguany inclo茂a la construcci贸 d’estos espais per a ampliar la capacitat de recollida de brosses en el nucli suburb脿.

L’elevada concentraci贸 d’establiments comercials i de restauraci贸 en la zona centre desbordava la capacitat dels contenidors soterrats situats en zones d’alt tr脿nsit, com el Passeig Mar铆tim, l’encreuament d’este amb el vial d’acc茅s al Casc Antic, aix铆 com en la Platja Sud.

“Amb este nou sistema es triplica la capacitat de recollida, s’elimina la problem脿tica dels contenidors saturats en espais altament transitats per vianants i es garanteix el f脿cil acc茅s per part de particulars i establiments a estes noves estructures que compten amb rampes i estiguen situades estrat猫gicament” ha explicat L贸pez.
Els centres d’aportaci贸 estan mimetitzats amb l’entorn, s’han pintat les zones exteriors per a camuflar l’objectiu del recinte i substituiran part dels actuals contenidors soterrats, la resta es destinaran a recollida selectiva.
L’alcalde ha valorat positivament esta soluci贸 a una situaci贸 que es repetia any rere any en la temporada estival durant la qual la poblaci贸 local es multiplica per 200, passant dels 7000 habitants que allotja la ciutat a l’hivern als m茅s de 150.0000 en els becs d’ocupaci贸 dels mesos de juliol i agost. Este sistema s’ha implantat amb 猫xit en altres municipis tur铆stics de la Comunitat Valenciana de caracter铆stiques similars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.