Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt anima la ciutadania a participar en una jornada de neteja de la platja del Port de Sagunt

L’Ajuntament de Sagunt anima la ciutadania a participar en una jornada de neteja de la platja del Port de Sagunt

Esta jornada tindrà lloc a les 11 hores del diumenge, 23 de febrer, i consistirà a recollir envasos i altres restes que es puguen trobar a la zona sud de la platja al costat del Pantalà

Sagunt celebrarà diumenge que ve, 23 de febrer a les 11 hores, una jornada de neteja a la platja de Port de Sagunt. Esta iniciativa, que naix de la mà del projecte Sanamares amb el suport de l’Ajuntament de Sagunt, a través de les delegacions de Platges i Joventut, amb la col·laboració d’Acció Ecologista Agró i la SAG, consistirà a recollir envasos i altres restes de fem que es puguen trobar en la zona sud de la platja al costat del Pantalà després dels últims temporals.

En este sentit el regidor delegat de Platges i de la SAG, Roberto Rovira, ha agraït als servicis de neteja de la SAG «l’enorme esforç que han fet i continuen fent per netejar les nostres platges no sols durant el temporal sinó també durant tot l’any».

Sanamares és un projecte que col·labora amb el medi marí a través de xarrades, tallers, neteges marines de platges o subaqüàtiques, així com en projectes de conservació. Esta iniciativa té com a objectiu crear una xicoteta comunitat on tots aquells amants del medi marí compartisquen informació sobre este mitjà i els animals que l’habiten.

El regidor de Platges anima tota la ciutadania «a col·laborar amb els departaments de Platges, de Joventut i la SAG, així com amb Acció Ecologista Agró en el voluntariat que organitza el col·lectiu Sanamares». La finalitat d’este voluntariat és conscienciar la ciutadania de la necessitat de cuidar un espai natural tan important com és la platja ajudant a retirar residus que diàriament arriben a les nostres platges, residus com envasos de plàstic, bastonets, burilles, etc. «i continuar així el compromís amb el medi ambient i amb la millora en la qualitat de les nostres platges», ha finalitzat Rovira.

Des de Sanamares recomanen que tots els voluntaris que participen en l’activitat porten calcer còmode, protecció solar i porten aigua en botella reutilitzable. Els interessats podran inscriure’s en sanamares2018@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.