fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt col路loca uns vinils en establiments locals per a controlar l’aforament i assegurar la dist脿ncia interpersonal de seguretat

L’Ajuntament de Sagunt col路loca uns vinils en establiments locals per a controlar l’aforament i assegurar la dist脿ncia interpersonal de seguretat

Com a part d’este projecte de visibilitzaci贸 i senyalitzaci贸 de seguretat, que partix de la delegaci贸 de Turisme en col路laboraci贸 amb Promoci贸 Econ貌mica i Comer莽 i Mercats, tamb茅 es repartir脿 cartelleria perqu猫 la ciutadania i visitants estiguen informats de les mesures a complir.

La Regidoria de Turisme, en coordinaci贸 amb les delegacions de Promoci贸 Econ貌mica i de Comer莽 i Mercats de l’Ajuntament de Sagunt, han treballat en un projecte de visibilitzaci贸 i senyalitzaci贸 de seguretat. Estes mesures van dirigides tant als establiments d’hostaleria i restauraci贸 com als comer莽os.

L’objectiu d’este projecte, segons han explicat les regidores de les tres delegacions, 茅s unificar les mesures de seguretat i protocols a aplicar en tots estos establiments que segons ha manifestat la regidora de Comer莽 i Mercats, Gloria Parra, s’han treballat en els diferents consells i f貌rums davall les recomanacions que establixen les administracions sanit脿ries del Govern d’Espanya i de la Generalitat Valenciana. En esta etapa especialment complicada 茅s important transmetre una imatge de seguretat i confian莽a tant a la poblaci贸 local com a totes aquelles persones que ens visiten.

Es tracta d’una imatge vinilada que s’ha comen莽at a col路locar hui en bars, restaurants i comer莽os per a facilitar el control d’aforament en els accessos als establiments. D’altra banda, es realitzar脿 el lliurament i repartiment de cartelleria per a contribuir a informar la ciutadania i visitants, sobre les mesures a complir amb ajuda de tots i totes. 脡s important que es respecten estes normes, per a facilitar els servicis i la tranquil路litat tant d’empleats i empleades com de consumidors i consumidores.

L’alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno, ha manifestat que este projecte d’homogene茂tzaci贸 i senyalitzaci贸 煤nica 芦aporta un gra d’arena m茅s a la reactivaci贸 de l’economia i se suma a la imatge en positiu d’una ciutat segura禄. A m茅s, el primer edil coincidix amb les delegades de Turisme, Natalia Antonino; de Comer莽 i Mercats, Gloria Parra, i de Promoci贸 Econ貌mica, Mar铆a Jos茅 Carrera, que esta iniciativa projecta un missatge d’unitat dels comer莽os, l’hostaleria i la clientela que remen cap a la mateixa direcci贸 quant a la seguretat sanit脿ria es referix.

Des de Turisme es recorda que s’est脿 ajudant tots aquells establiments que ho sol路liciten a digitalitzar i a generar els codis QR que donaran acc茅s a les seues cartes en format electr貌nic. Els que ja l’han proporcionada, ho tindran directament integrat en el cartell dissenyat. Si qualsevol empresa local necessita generar este QR pot sol路licitar-ho a trav茅s del correu saguntoturismo@gmail.com.

A m茅s, des de Turisme tamb茅 es busca ajudar a seguir esta recomanaci贸 que est脿 inclosa en les guies per a la reducci贸 del contagi pel coronavirus SARS-CoV-2 en el sector tur铆stic. La digitalitzaci贸 de la informaci贸 茅s una part important per a la comunicaci贸 amb la clientela i facilitar aix铆 el servici i comunicaci贸 de manera segura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.