fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt fa públic el termini per a la convocatòria de subvencions de Participació Ciutadana

L’Ajuntament de Sagunt fa públic el termini per a la convocatòria de subvencions de Participació Ciutadana

L’Ajuntament manté l’ajuda de 20.000 euros amb l’objectiu de continuar promovent una xarxa. ciutadana participativa.

La regidoria de Participació Ciutadana ha fet pública la convocatòria de subvencions a les associacions sense ànim de lucre, inscrites en el registre municipal, amb un import de 20.000 euros. El termini per a sol·licitar les subvencions és fins al 31 de gener de 2020.

L’objectiu d’estes subvencions és el finançament de projectes amb la finalitat de continuar promovent una xarxa ciutadana participativa, solidària i compromesa que treballe i potencie servicis d’interés general per a la col·lectivitat. Per a això, s’establix una línia de subvenció amb diversos programes: Valors i Ciutadania; Experiències d’oci i socialitzadores; Formació i enfortiment associatiu i Informació i comunicació.

L’import destinat a esta convocatòria de subvencions és de 20.000 €, dels quals es determinarà l’import a subvencionar en funció del pressupost del projecte acceptat i la valoració obtinguda, amb un màxim de 3.000 € i un mínim de 300 €.

Sobre l’anticipació de la convocatòria, el regidor de Participació Ciutadana, Javier Timón, ha declarat: «Hem tret les subvencions de manera més primerenca enguany per a facilitar que, des del principi de gener, les associacions puguen presentar els seus projectes i puguen disposar dels fons el més prompte possible per a realitzar les diferents activitats».

Els requisits per a beneficiar-se d’estes subvencions són: estar inscrites en el registre municipal d’associacions de l’Ajuntament de Sagunt amb anterioritat a la finalització del termini de presentació de sol·licituds i tindre degudament actualitzades les seues dades en el Registre d’Associacions de la Comunitat Valenciana o el que corresponga.

Tota la informació referent als models de presentació, barems i altres condicions a complir es troben en el tauló d’anuncis de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Sagunt en l’apartat de subvencions, beques i premis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.