fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt fa p煤blic el termini per a la convocat貌ria de subvencions de Participaci贸 Ciutadana

L’Ajuntament de Sagunt fa p煤blic el termini per a la convocat貌ria de subvencions de Participaci贸 Ciutadana

L’Ajuntament mant茅 l’ajuda de 20.000 euros amb l’objectiu de continuar promovent una xarxa. ciutadana participativa.

La regidoria de Participaci贸 Ciutadana ha fet p煤blica la convocat貌ria de subvencions a les associacions sense 脿nim de lucre, inscrites en el registre municipal, amb un import de 20.000 euros. El termini per a sol路licitar les subvencions 茅s fins al 31 de gener de 2020.

L’objectiu d’estes subvencions 茅s el finan莽ament de projectes amb la finalitat de continuar promovent una xarxa ciutadana participativa, solid脿ria i compromesa que treballe i potencie servicis d’inter茅s general per a la col路lectivitat. Per a aix貌, s’establix una l铆nia de subvenci贸 amb diversos programes: Valors i Ciutadania; Experi猫ncies d’oci i socialitzadores; Formaci贸 i enfortiment associatiu i Informaci贸 i comunicaci贸.

L’import destinat a esta convocat貌ria de subvencions 茅s de 20.000 鈧, dels quals es determinar脿 l’import a subvencionar en funci贸 del pressupost del projecte acceptat i la valoraci贸 obtinguda, amb un m脿xim de 3.000 鈧 i un m铆nim de 300 鈧.

Sobre l’anticipaci贸 de la convocat貌ria, el regidor de Participaci贸 Ciutadana, Javier Tim贸n, ha declarat: 芦Hem tret les subvencions de manera m茅s primerenca enguany per a facilitar que, des del principi de gener, les associacions puguen presentar els seus projectes i puguen disposar dels fons el m茅s prompte possible per a realitzar les diferents activitats禄.

Els requisits per a beneficiar-se d’estes subvencions s贸n: estar inscrites en el registre municipal d’associacions de l’Ajuntament de Sagunt amb anterioritat a la finalitzaci贸 del termini de presentaci贸 de sol路licituds i tindre degudament actualitzades les seues dades en el Registre d’Associacions de la Comunitat Valenciana o el que corresponga.

Tota la informaci贸 referent als models de presentaci贸, barems i altres condicions a complir es troben en el taul贸 d’anuncis de la Seu Electr貌nica de l’Ajuntament de Sagunt en l’apartat de subvencions, beques i premis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.