fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt i la Conselleria d’Habitatge es reunixen per avan莽ar en el Pla d’Intervenci贸 Social de Baladre II

L’Ajuntament de Sagunt i la Conselleria d’Habitatge es reunixen per avan莽ar en el Pla d’Intervenci贸 Social de Baladre II

En esta reuni贸 es van compartir les propostes que, tant la Generalitat Valenciana, com el propi Ajuntament tenen per a este conjunt d’edificis dins de les millores previstes per al barri.

La Conselleria d’Habitatge i l’Ajuntament de Sagunt s’han reunit en una taula de treball amb t猫cnics auton貌mics per avan莽ar en el Pla d’Intervenci贸 Social del grup d’habitatge p煤blic de Baladre II. A esta reuni贸 va assistir la subdirectora d’Intervenci贸 Social de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i S貌l (EVHA), Elena Ferrando, juntament amb el tinent d’alcalde del barri de Baladre, Guillermo Sampedro, a m茅s de t猫cnics de l鈥橢VHA.

En esta reuni贸 es van compartir les propostes que, tant la Generalitat Valenciana, com el propi Ajuntament tenen per a este conjunt d’edificis dins de les millores previstes per al barri. D’esta manera, la Conselleria d’Habitatge, a trav茅s de l鈥橢VHA, t茅 previst posar en marxa un Pla d’Intervenci贸 Integral (PIIN) amb una inversi贸 pr貌xima al mili贸 d’euros. De moment, el pla es troba en fase de redacci贸 i es preveu una intervenci贸 sobre les cobertes, vest铆buls, fa莽anes, baixants, i il路luminaci贸 d’estes finques, propietat en la seua majoria de la Conselleria. Al llarg de 2021, tal com es va explicar en la reuni贸 de treball, est脿 prevista l’adjudicaci贸 dels treballs i l’inici d’estes actuacions de rehabilitaci贸.

Segons el tinent d’alcalde de Baladre, Guillermo Sampedro, 芦des de l’Ajuntament hem posat damunt de la taula les necessitats de Baladre II, que s贸n moltes, amb problemes estructurals en la majoria de les finques i una necessitat urgent d’intervindre per part de l’administraci贸. La Conselleria d’Habitatge i l鈥橢VHA s’han comprom茅s a posar en marxa al m茅s prompte possible este PIIN com una primera actuaci贸 sobre el barri que es completar脿 amb altres intervencions, a trav茅s d’este tipus de plans o d’Ajudes en 脌rees de Regeneraci贸 i Renovaci贸 脷rbana (ARRU) per a, durant els pr貌xims anys, fer una intervenci贸 integral en el barri entre l’Ajuntament de Sagunt i la Generalitat Valenciana禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.