fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt i la Conselleria d’Habitatge es reunixen per avançar en el Pla d’Intervenció Social de Baladre II

L’Ajuntament de Sagunt i la Conselleria d’Habitatge es reunixen per avançar en el Pla d’Intervenció Social de Baladre II

En esta reunió es van compartir les propostes que, tant la Generalitat Valenciana, com el propi Ajuntament tenen per a este conjunt d’edificis dins de les millores previstes per al barri.

La Conselleria d’Habitatge i l’Ajuntament de Sagunt s’han reunit en una taula de treball amb tècnics autonòmics per avançar en el Pla d’Intervenció Social del grup d’habitatge públic de Baladre II. A esta reunió va assistir la subdirectora d’Intervenció Social de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVHA), Elena Ferrando, juntament amb el tinent d’alcalde del barri de Baladre, Guillermo Sampedro, a més de tècnics de l’EVHA.

En esta reunió es van compartir les propostes que, tant la Generalitat Valenciana, com el propi Ajuntament tenen per a este conjunt d’edificis dins de les millores previstes per al barri. D’esta manera, la Conselleria d’Habitatge, a través de l’EVHA, té previst posar en marxa un Pla d’Intervenció Integral (PIIN) amb una inversió pròxima al milió d’euros. De moment, el pla es troba en fase de redacció i es preveu una intervenció sobre les cobertes, vestíbuls, façanes, baixants, i il·luminació d’estes finques, propietat en la seua majoria de la Conselleria. Al llarg de 2021, tal com es va explicar en la reunió de treball, està prevista l’adjudicació dels treballs i l’inici d’estes actuacions de rehabilitació.

Segons el tinent d’alcalde de Baladre, Guillermo Sampedro, «des de l’Ajuntament hem posat damunt de la taula les necessitats de Baladre II, que són moltes, amb problemes estructurals en la majoria de les finques i una necessitat urgent d’intervindre per part de l’administració. La Conselleria d’Habitatge i l’EVHA s’han compromés a posar en marxa al més prompte possible este PIIN com una primera actuació sobre el barri que es completarà amb altres intervencions, a través d’este tipus de plans o d’Ajudes en Àrees de Regeneració i Renovació Úrbana (ARRU) per a, durant els pròxims anys, fer una intervenció integral en el barri entre l’Ajuntament de Sagunt i la Generalitat Valenciana».

Leave a Reply

Your email address will not be published.