fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt inicia el projecte ‘Mentorització per a la recerca activa d’ocupació 2020’

L’Ajuntament de Sagunt inicia el projecte ‘Mentorització per a la recerca activa d’ocupació 2020’

Es tracta d’una actuació cofinançada per la Unió Europea l’objectiu de la qual és realitzar actuacions que afavorisquen la inclusió activa de persones en situació de risc o exclusió social.

L’Ajuntament de Sagunt torna a posar en marxa per tercer any consecutiu el projecte Itineraris Integrats per a la Inserció Sociolaboral, en este cas amb la denominació Mentorització per a la cerca activa d’ocupació 2020. Es tracta d’una actuació cofinançada per la Unió Europea, a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana, i que està impulsada des de la Vicepresidència i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana. Enguany la subvenció rebuda per al desenvolupament íntegre del projecte ascendix a 133 928,56 euros.

Este projecte, realitzat conjuntament entre els departaments de Serveis Socials i Promoció Econòmica i Industrial de l’Ajuntament de Sagunt, es basa en la realització d’actuacions que afavorisquen la inclusió activa de persones en situació de risc o exclusió social. En este sentit, la regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, ha destacat que «durant el desenvolupament del projecte, l’equip tècnic encarregat del mateix orientarà i acompanyarà a les persones participants cap a la millora de la seua situació sociolaboral. També comptaran amb formació en primers auxilis i dependència per a millorar la seua qualificació i nivell d’ocupabilitat».

L’equip tècnic municipal encarregat de dur a terme el projecte ja ha començat a atendre fins a un màxim de 30 persones derivades des del departament de Serveis Socials, que presenten major problemàtica a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral. Per a això, s’estan realitzant entrevistes personals amb la finalitat de desenvolupar un itinerari individualitzat per a cadascuna de les persones participants, oferint-los suport i ateses les necessitats de cada cas.

El projecte, que es desenvoluparà fins al 31 de desembre de 2020, és prorrogable en futures convocatòries i enguany, a diferència d’anys anteriors, es durà a terme amb ciutadans i ciutadanes de la zona centre i costanera del Port de Sagunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.