fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt intensifica els tractaments per a eliminar el mosquit tigre

L’Ajuntament de Sagunt intensifica els tractaments per a eliminar el mosquit tigre

A m茅s, continuen els treballs amb equips de clavegueram per a tractaments de plagues de panderoles o rates.

Els treballs de tractament contra les plagues que el departament de Sanitat est脿 realitzant continuen una setmana m茅s. Com a conseq眉猫ncia de les pluges de les 煤ltimes setmanes i de les altes temperatures que estem patint estos dies, ha proliferat el mosquit tigre. Per eixe motiu, i arran de la massiva recepci贸 de queixes per part de la ciutadania, l’Ajuntament de Sagunt i l’empresa CTL (Compa帽铆a de Tratamientos Levante) han intensificat els tractaments per a eliminar-lo en diverses zones.

Per al dilluns 30 de setembre est脿 previst que dos equips actuen en el control de mosquits principalment en zones inundables. El dimarts 1 d’octubre un equip realitzar脿 un control de mosquit tigre i un altre equip de clavegueram a Sagunt poble, per la zona de la c/Alfara, Estivella i voltants.

El dimecres 2 d’octubre, un equip de clavegueram actuar脿 en la zona de c/Pare Maresme, Cinqu茅 Fabio i voltants. Per al dijous 3 d’octubre, un equip de clavegueram treballar脿 en la zona de c/General Can铆, Romeu i voltants. I, finalment, el divendres 4 d’octubre hi haur脿 un equip de clavegueram en la zona de c/Mur Santa Ana, na Marcena i voltants.

Respecte al control de mosquits, des de l’empresa encarregada dels tractaments aconsellen la ciutadania que, per a contribuir al seu control, eviten l’acumulaci贸 d’aigua, revisen les aixetes i els aparells d’aire condicionat, reparen les p猫rdues d’aigua i cloren les piscines peri貌dicament, mantenir nets i secs els dep貌sits d’aigua que estiguen fora d’煤s, evitar l’acumulaci贸 d’aigua m茅s de tres dies, desguassar els canalons despr茅s que ploga, evitar el risc excessiu de les zones entollades, controlar l’aigua que queda en els embornals de les terrasses, tapar els forats dels troncs dels arbres, o respectar els animals insect铆vors com per exemple granotes, rossinyols, oronetes o rates penades, ja que realitzen un control biol貌gic d’estes plagues de manera natural.

A m茅s, per a evitar les picades recomanen vestir pantalons llargs i m脿nega llarga durant l’alba i fosquejar, no abusar de cosm猫tics amb aromes afruitades, utilitzar mosquiteres i aplicar repel路lents de mosquits quan se sue.

Leave a Reply

Your email address will not be published.