fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt invertix 40.000 € per a millorar l’accés per als vianants del Centre Ocupacional Sant Cristòfol

L’Ajuntament de Sagunt invertix 40.000 € per a millorar l’accés per als vianants del Centre Ocupacional Sant Cristòfol

L’actuació consistix a habilitar una rampa d’accés al centre amb una barana la funció de la qual és facilitar l’accés dels usuaris i usuàries i actuar com a eixida d’emergència en casos d’urgència.

La delegació de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sagunt ha posat en marxa les obres per a millorar l’accés per als vianants del Centre Ocupacional Sant Cristòfol. Esta actuació consistix a habilitar una rampa d’accés al centre, amb barana, que facilite l’accés dels usuaris i usuàries. Esta rampa podrà ser utilitzada com a eixida d’emergència i també podrà servir com a accés per a ambulàncies. Serveis Socials invertix 40.207 € (IVA inclòs) en este accés que se situa en la part confrontant amb la zona urbanitzada. També, aprofitant l’obra, es farà la canalització per al subministrament de gas, dotant així al centre d’una infraestructura de la qual actualment manca.

Este matí l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno; el delegat de Serveis Socials, Alejandro Sotoca, i el regidor de Contractació, Javier Raro, ha visitat les obres. Sotoca ha destacat la importància d’esta infraestructura: «És una demanda del centre des de fa anys. Esta rampa està pensada com a eixida d’emergència del centre, ja que en cas de força major, com poguera ser un incendi, no hi havia una eixida com a tal, només la principal». El regidor ha afegit que una vegada acabades les obres, també serà utilitzada pels usuaris que vénen caminant, evitant donar una gran volta.

Moreno, ha assenyalat que amb estes obres «continuem donant solució a problemes que portaven massa temps sense tindre un projecte». Quant a l’estat de les obres, l’alcade ha assegurat que «ja estan avançades» i que milloraran el servici «tant per a les persones que treballen com per als usuaris i les usuàries del centre ocupacional». Segons el primer edil, «malgrat ser una obra senzilla, pretén ser accessible i funcional i aconseguir que el centre estiga molt més integrat a la ciutat».

Fins al moment, l’accés a les instal·lacions del centre es realitza a través d’un camí sense voreres per als vianants ni enllumenat, atés que es troba als afores del nucli urbà i limita amb una parcel·la sense ús assignat. Per tant, la rampa té una doble funció, d’una banda facilitarà l’accés per als vianants que accedisquen al Centre Ocupacional Sant Cristòfol i, d’altra banda, servirà perquè, en cas d’urgència, el personal sanitari puga arribar més ràpid amb una llitera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.