fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt no establix límit en el seu pressupost per a reforçar els serveis socials

L’Ajuntament de Sagunt no establix límit en el seu pressupost per a reforçar els serveis socials

El consistori utilitzarà el superàvit municipal si és necessari per a donar suport a les mesures extres per a les famílies amb menors en risc d’exclusió social i en general, reforçar l’assistència social.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha informat la ciutadania que el consistori no deixarà d’atendre les necessitats socials de les persones, i que, per esta raó no s’ha establit una quantitat límit del pressupost fins al moment. Moreno ha destacat les mesures del president Sánchez sobre la utilització del superàvit municipal en temes de Serveis Socials, i ha declarat que des del govern municipal oferiran els recursos necessaris que la població necessite. Per este motiu, l’alcalde ha subratllat que es destinaran ajudes extres a les famílies amb menors en risc d’exclusió social i que es reforçaran els serveis socials del municipi.

Sobre el particular programa d’ajudes a menors en risc, Moreno ha explicat que es tracta d’un pla que no existia fins ara i ha declarat que s’ha creat tenint en compte la situació actual. Així mateix, «Hem creat este programa a partir de la informació que ens han facilitat els col·legis i de la bona voluntat dels Serveis Socials —ha subratllat l’alcalde— que entenen quina és l’extrema situació en la qual ens trobem i, que consideren que eixes famílies amb xiquets en risc d’exclusió social han de tindre un suport extra».

A més, l’alcalde ha explicat que igual que estes mesures aniran traient unes altres, ja que: «No tindrem un límit pressupostari com a tal, perquè fins al moment no hem superat el pressupost que tenia previst Serveis Socials i comptarem amb l’extra del superàvit també per a poder dedicar-lo a cobrir eixes necessitats». Si bé, Moreno ha aclarit que mentre no es vegen en un cas d’un increment desorbitat de la despesa, en estos termes, que els poguera preocupar amb relació a la viabilitat d’este, ara com ara, el consistori no establirà un límit com a tal. Perquè, segons ha informat: «Els superàvits a l’Ajuntament de Sagunt tradicionalment són relativament alts, i això permet poder arribar a gastar quantitats molt importants en totes estes ajudes i iniciatives que ens asseguren que la societat i, particularment les persones més vulnerables del nostre municipi, no patisquen la crisi en una quantitat desmesurada».

Leave a Reply

Your email address will not be published.