fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt posa a la disposici贸 de la ciutadania el servici d’Agendes de Cita Pr猫via en la web municipal

L’Ajuntament de Sagunt posa a la disposici贸 de la ciutadania el servici d’Agendes de Cita Pr猫via en la web municipal

Amb este servici de cita pr猫via les persones podran realitzar les seues gestions, ja que a l’arribada de la desescalada l’atenci贸 presencial s’incorpora gradualment.

El departament de Servici Municipal d’Inform脿tica i Comunicacions (SMIC) de l’Ajuntament de Sagunt ha posat en marxa des d’ahir en la web municipal, el servici d’Agendes de Cita Pr猫via, perqu猫 les persones puguen realitzar les seues gestions ara que s’incorpora gradualment l’atenci贸 presencial amb motiu de la desescalada.

Les persones interessades poden obtenir la seua cita, sobre els servicis que estan regulats amb cita pr猫via, a trav茅s de dos formes. La primera, des del lloc web de l’Ajuntament de Sagunt, (www.sagunto.es) buscant el logo d’Agendes per a Cita Pr猫via, que espec铆ficament el trobaran en diversos b脿ners en la part superior i inferior de la p脿gina. La segona forma 茅s accedir directament a l’enlla莽 seg眉ent d’Agendes de Cita Pr猫via: https://governalia.com/launch/sagunt/

D’altra banda, el departament recorda que existix una p脿gina web de l’脿rea de Servici d’Atenci贸 i Informaci贸 al Ciutad脿 (S.A.I.C.) concreta sobre cita pr猫via: http://www.aytosagunto.es/es-es/laciudad/utilidades/paginas/cita_previa.aspx .

Finalment, l’SMIC ha detallat que aviat l’assistent virtual KARINA tamb茅 far脿 refer猫ncia a este contenidor de continguts per a informar sobre la gesti贸 dels servicis amb cita pr猫via per a la ciutadania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.