fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt publica la Guia d’Unitats i Persones en el portal web municipal

L’Ajuntament de Sagunt publica la Guia d’Unitats i Persones en el portal web municipal

Este servici habilita un cercador en la pàgina web municipal que permet els i les usuàries consultar les dades de contacte de tot el personal que treballa a l’Ajuntament, amb la finalitat de millorar l’atenció ciutadana.

L’Ajuntament de Sagunt ha publicat en el portal web municipal la Guia d’Unitats i Persones, un projecte impulsat des d’Alcaldia amb la col·laboració dels departaments d’Arxius i Biblioteques i de Transparència que pretén millorar l’atenció ciutadana.

Es tracta d’un servici habilitat en la pàgina web del consistori que permet els i les usuàries consultar les dades de contacte de tot el personal que treballa a l’Ajuntament, a fi de facilitar el contacte directe amb el personal, a més de permetre que es conega l’estructura organitzativa de l’administració.

D’esta manera, s’ha habilitat un cercador en el qual es pot introduir el nom del departament amb el qual la persona desitge contactar i, automàticament, apareixerà la llista de tots els membres d’este departament amb el seu nom complet, el lloc de treball que ocupa, la seua adreça de correu electrònic i el número de telèfon corporatiu general de la unitat a la qual pertany cada persona empleada de l’Ajuntament de Sagunt per a poder contactar amb ell o ella.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha assegurat que des de l’Equip de Govern «continuem amb els esforços per acostar l’administració a la ciutadania». Moreno ha explicat que en estos temps de pandèmia els mitjans tecnològics s’han tornat imprescindibles i, per este motiu, és «molt important que nosaltres també posem determinada informació a l’abast de la ciutadania perquè en el cas que qualsevol ciutadà o ciutadana necessite contactar puntualment amb un treballador o treballadora de l’ajuntament puga fer-ho amb facilitat». Finalment, el primer edil ha afirmat que «cada pas que donem en esta direcció ens ajuda a ser una administració més transparent i més pròxima a la ciutadania».

Leave a Reply

Your email address will not be published.