fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt trau a licitaci贸 les obres de les pistes de skate i patinatge art铆stic

L’Ajuntament de Sagunt trau a licitaci贸 les obres de les pistes de skate i patinatge art铆stic

Les noves pistes se situaran en el Poliesportiu Municipal i partixen d’un pressupost base de licitaci贸 de 232 340 euros.

L’Ajuntament de Sagunt, mitjan莽ant resoluci贸 d’Alcaldia, ha aprovat l’expedient de licitaci贸 de les obres de les pistes de skate i patinatge art铆stic. Es tracta d’unes instal路lacions previstes en el Pla Director d’Instal路lacions Esportives aprovat en 2018, que se situaran en el Poliesportiu Municipal (internuclis).

Estes noves pistes ocuparan el lloc del camp de futbol-7, tenen un pressupost base de licitaci贸 de 232 340 euros IVA incl貌s i un termini d’execuci贸 de 3 mesos. 芦En breu estar脿 la licitaci贸 publicada en la plataforma de contractes禄, ha assegurat el regidor d’Esports i de Contractaci贸, Javier Raro, qui ha assenyalat que estes pistes 芦dotaran la ciutat d’unes instal路lacions de m脿xima qualitat per a esports de rodes (skate, esc煤ter, patinatge art铆stic, etc.) i que es complementar脿 amb la pista d’hoquei que ja tenim constru茂da禄.

Per a Raro estes noves pistes de skate i patinatge 芦s贸n un exemple de l’esfor莽 que fa l’Ajuntament per tindre unes instal路lacions de la m脿xima qualitat, que permeten als nostres clubs i esportistes fer esport en les millors condicions possibles. I ja podem assegurar que ser脿 una realitat en els pr貌xims mesos禄.

Una vegada aprovada esta licitaci贸, el regidor ha assegurat que els pr貌xims objectius a abordar a curt termini, relacionats amb les instal路lacions esportives municipals, seran la licitaci贸 de la coberta de les pistes exteriors annexes al pavell贸 Jos茅 Veral, 芦instal路laci贸 sobre la qual estem finalitzant el projecte constructiu禄 i, sobretot, la nova licitaci贸 del pavell贸 situat en el SUNP-VI, 芦que tornarem a llan莽ar en les pr貌ximes setmanes una vegada s’haja finalitzat l’expedient de contractaci贸 adaptat als nous preus, despr茅s d’una nova injecci贸 econ貌mica de part municipal, que es va aprovar en el ple extraordinari de maig禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.