fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt trau a licitació les obres de les pistes de skate i patinatge artístic

L’Ajuntament de Sagunt trau a licitació les obres de les pistes de skate i patinatge artístic

Les noves pistes se situaran en el Poliesportiu Municipal i partixen d’un pressupost base de licitació de 232 340 euros.

L’Ajuntament de Sagunt, mitjançant resolució d’Alcaldia, ha aprovat l’expedient de licitació de les obres de les pistes de skate i patinatge artístic. Es tracta d’unes instal·lacions previstes en el Pla Director d’Instal·lacions Esportives aprovat en 2018, que se situaran en el Poliesportiu Municipal (internuclis).

Estes noves pistes ocuparan el lloc del camp de futbol-7, tenen un pressupost base de licitació de 232 340 euros IVA inclòs i un termini d’execució de 3 mesos. «En breu estarà la licitació publicada en la plataforma de contractes», ha assegurat el regidor d’Esports i de Contractació, Javier Raro, qui ha assenyalat que estes pistes «dotaran la ciutat d’unes instal·lacions de màxima qualitat per a esports de rodes (skate, escúter, patinatge artístic, etc.) i que es complementarà amb la pista d’hoquei que ja tenim construïda».

Per a Raro estes noves pistes de skate i patinatge «són un exemple de l’esforç que fa l’Ajuntament per tindre unes instal·lacions de la màxima qualitat, que permeten als nostres clubs i esportistes fer esport en les millors condicions possibles. I ja podem assegurar que serà una realitat en els pròxims mesos».

Una vegada aprovada esta licitació, el regidor ha assegurat que els pròxims objectius a abordar a curt termini, relacionats amb les instal·lacions esportives municipals, seran la licitació de la coberta de les pistes exteriors annexes al pavelló José Veral, «instal·lació sobre la qual estem finalitzant el projecte constructiu» i, sobretot, la nova licitació del pavelló situat en el SUNP-VI, «que tornarem a llançar en les pròximes setmanes una vegada s’haja finalitzat l’expedient de contractació adaptat als nous preus, després d’una nova injecció econòmica de part municipal, que es va aprovar en el ple extraordinari de maig».

Leave a Reply

Your email address will not be published.