fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Vila-real intensifica els tractaments contra els mosquits després de les recents pluges

L’Ajuntament de Vila-real intensifica els tractaments contra els mosquits després de les recents pluges

L’Ajuntament de Vila-real porta ja diverses setmanes reforçant els tractaments per a evitar la proliferació de mosquits arran de les pluges recents i de la pujada de temperatures.

La Regidoria de Sanitat, que dirigeix Silvia Gómez, realitza actuacions durant tot l’any a través de l’empresa encarregada de la gestió dels diferents tractaments dins del Pla de control de plagues de mosquits. Però, segons explica la regidora, “en les últimes setmanes ja havíem començat a reforçar estos treballs, després dels primers episodis de pluges d’esta primavera i davant la pujada de temperatures, per a evitar l’aparició de focus de mosquits”.

En estos dies s’estan intensificant encara més les labors per part d’esta empresa, ja que “les pluges intermitents han provocat l’aparició de focus en alguns punts de la ciutat”, tal com reconeix Gómez. La situació actual d’estat d’alarma i de confinament de la població fa que “ara que hi ha menys presència de persones en la via pública, i en prevenció que el problema dels mosquits puga anar a més, és un bon moment per a fer tractaments més intensius”, afig la regidora de Sanitat.

Gómez ha remarcat que “el nostre Pla de control de plagues de mosquits funciona des de fa temps i serveix per a coordinar als diferents departaments municipals implicats, així com per a reforçar les tasques de prevenció”. Estes actuacions es complementen amb els tractaments que realitza la Diputació de Castelló, que se centren en les zones agrícoles, de marjal i fluvials, després que el ple aprovara per unanimitat l’any passat la concessió a la institució provincial de l’autorització per al control i prevenció de plagues de mosquits en el terme municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.