Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Vinaròs tanca temporalment les platges Fortí, Fora del Forat, Triador, Clot i Cossis

L’Ajuntament de Vinaròs tanca temporalment les platges Fortí, Fora del Forat, Triador, Clot i Cossis

Esta decisió s’ha pres per l’elevada presència de bacteris.

Les darreres analítiques realitzades per la Direcció General de l’Aigua mostren un nivell de bacteris per sobre dels permesos com a conseqüència de les aigües que han arrossegat les pluges durant la matinada del dilluns al dimarts.

L’Ajuntament de Vinaròs informa que la Direcció General de l’Aigua ha indicat que les platges del Fortí, Fora del Forat, Triador, Clot i Cossis s’han tancat de forma temporal al bany per l’elevada presència de bacteris. Este increment s’ha degut a les aigües pluvials que s’han abocat fins a la costa com a conseqüència de les pluges de la passada matinada del dilluns al dimarts.

El regidor d’Interés Turístic i de Promoció de la Ciutat, Marc Albella, ha destacat que “el tancament s’ha fet com a mesura preventiva i es preveu que les properes analítiques, que es faran demà mateix, tornen a sortir excel·lents amb unes aigües òptimes per al bany, tal com ha succeït al llarg de tot l’estiu”. En este sentit, ha recordat que el litoral vinarossenc disposa d’una qualitat excepcional, reconeguda a través de les Banderes Blaves, que cada any atorga la Fundació d’Educació Ambiental, així com els certificats Qualitur.

Pel que fa a la resta de les platges no s’han vist afectades i per tant són òptimes per al bany. Albella ha assenyalat que, tant a la costa Nord com a la costa Sud, es disposa de cales excel·lents per gaudir del litoral vinarossenc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.