Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Xilxes obri al públic el parc caní situat en el poblat marítim

L’Ajuntament de Xilxes obri al públic el parc caní situat en el poblat marítim

Aquest espai de 880 metres quadrats disposa d’un circuit caní amb 9 jocs de mobilitat per als animals

L’Ajuntament de Xilxes ha habilitat un parc caní situat en el Carrer Tierno Galbán del poblat marítim que ja es troba obert al públic, els treballs del qual han finalitzat aquesta mateixa setmana.

En aquest espai tancat de 880 metres quadrats s’ha disposat un circuit caní amb 9 jocs de mobilitat, s’ha plantat arbrat per a proporcionar zones d’ombra i s’ha instal·lat una font, a més de papereres i dispensadores de borses.
A les portes del parc els usuaris poden trobar un panell informatiu que recull les normes d’ús d’aquesta zona pipican. L’obligació dels propietaris de retirar els excrements, la necessitat de morrió per als gossos perillosos o la prohibició de xiquets xicotets en la zona són algunes de les indicacions que es contemplen.
La regidora de Serveis Municipals, Patro Valls, ha assenyalat que “amb l’obertura del parc caní facilitem als propietaris d’aquestes mascotes un espai propi per als animals, que ara necessita la col·laboració de tots i totes per a mantenir-lo i garantir la convivència”.

La Brigada Municipal realitzarà treballs de neteja i higiene periòdica per a vetlar per les condicions de salubritat d’aquesta àrea, que s’ha dut a terme a través dels Plans Provincials d’Obres i Serveis.
José Martínez, alcalde del municipi, ha explicat que “aquesta zona per a gossos respon a la necessitat dels veïns i veïnes, i considerem pot ser una bona fórmula per a contribuir a la neteja urbana. Esperem que els propietaris facen un ús correcte d’aquest espai, en el qual el respecte és fonamental”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.