Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Xilxes renova un dels vehicles de la Policia Local del municipi

L’Ajuntament de Xilxes renova un dels vehicles de la Policia Local del municipi

Aquest vehicle de renting incorpora posicionament GPS i suposarà un estalvi de 2.400 € anuals

L’Ajuntament de Xilxes ha adquirit un nou vehicle de renting per a la Policia Local del municipi, el qual incrementarà la seguretat dels agents i permetrà millorar el servei d’aquest cos de seguretat. Després de la corresponent licitació pública s’ha aconseguit un estalvi de 2.400 € anuals respecte a l’anterior renting, la qual cosa suma un total de 9.600 € en els 4 anys de contracte signats.

Es tracta d’un tot camins model Citroen C4 que es convertirà en el vehicle principal i que substitueix a un dels dos existents, el qual ha estat operatiu durant 17 anys. El posicionament GPS, equipament que permet disposar de la localització dels agents en tot moment, és la principal millora que incorpora.
Les característiques d’aquest nou vehicle s’adapten a l’orografia de la Marjal del municipi, a més de millorar l’accés a les diferents zones en cas de pluges.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Xilxes dota a la Policia Local dels mitjans necessaris per al desenvolupament de la seua tasca diària en favor de la seguretat dels veïns i veïnes. L’adquisició d’una pistola Taser i la realització d’un curs per a la seua manipulació és un altre dels exemples de resposta a peticions dels agents que contribueixen a augmentar l’efectivitat policial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.