Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament demana col·laboració al port de Castelló en el disseny del pla de qualitat de l’aire

L’Ajuntament demana col·laboració al port de Castelló en el disseny del pla de qualitat de l’aire

El regidor de Transició Ecològica es reunix amb el president de l’Autoritat Portuària.

El regidor de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro, ha mantingut una reunió amb el president de l’Autoritat Portuària, Francisco Toledo, en la qual li ha sol·licitat la seua col·laboració de cara a l’elaboració del pla de qualitat de l’aire de la ciutat.

“Hem mantingut una reunió amb el president de l’Autoritat Portuària, Francisco Toledo, per a demanar-los la seua implicació en el disseny del pla de qualitat de l’aire municipal, que ens ha de servir en els pròxims mesos per a conèixer quina és la qualitat de l’atmosfera i de l’aire que respirem, i entenem que per a elaborar estos estudis el port és un actor fonamental. Sobre este tema, hem trobat tota la seua disposició per a ajudar-nos des del punt de vista tècnic”, subratlla Navarro.

El regidor de Transició Ecològica ha explicat a Toledo la seua intenció de comptar abans que finalitze l’any amb un estudi previ que indique quins mesuraments fan falta per a conèixer de manera minuciosa les emissions de partícules a l’atmosfera, especialment l’origen i les substàncies que componen les olors que es produïxen de manera esporàdica a l’entorn del districte marítim.

L’ajuntament disposa en el pressupost d’este exercici d’una partida de 16.000 euros per a elaborar l’estudi previ que concrete les actuacions que s’han de portar a terme a fi de garantir uns nivells atmosfèrics adequats.

El president de l’Autoritat Portuària ha explicat les mesures que ha dut a terme en matèria de medi ambient en el port en els últims quatre anys i ha traslladat la seua predisposició a col·laborar en les accions que té previst dur a terme l’ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.