fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament demana col路laboraci贸 al port de Castell贸 en el disseny del pla de qualitat de l’aire

L’Ajuntament demana col路laboraci贸 al port de Castell贸 en el disseny del pla de qualitat de l’aire

El regidor de Transici贸 Ecol貌gica es reunix amb el president de l’Autoritat Portu脿ria.

El regidor de Transici贸 Ecol貌gica de l’Ajuntament de Castell贸, Fernando Navarro, ha mantingut una reuni贸 amb el president de l’Autoritat Portu脿ria, Francisco Toledo, en la qual li ha sol路licitat la seua col路laboraci贸 de cara a l’elaboraci贸 del pla de qualitat de l’aire de la ciutat.

“Hem mantingut una reuni贸 amb el president de l’Autoritat Portu脿ria, Francisco Toledo, per a demanar-los la seua implicaci贸 en el disseny del pla de qualitat de l’aire municipal, que ens ha de servir en els pr貌xims mesos per a con猫ixer quina 茅s la qualitat de l’atmosfera i de l’aire que respirem, i entenem que per a elaborar estos estudis el port 茅s un actor fonamental. Sobre este tema, hem trobat tota la seua disposici贸 per a ajudar-nos des del punt de vista t猫cnic”, subratlla Navarro.

El regidor de Transici贸 Ecol貌gica ha explicat a Toledo la seua intenci贸 de comptar abans que finalitze l’any amb un estudi previ que indique quins mesuraments fan falta per a con猫ixer de manera minuciosa les emissions de part铆cules a l’atmosfera, especialment l’origen i les subst脿ncies que componen les olors que es produ茂xen de manera espor脿dica a l’entorn del districte mar铆tim.

L’ajuntament disposa en el pressupost d’este exercici d’una partida de 16.000 euros per a elaborar l’estudi previ que concrete les actuacions que s’han de portar a terme a fi de garantir uns nivells atmosf猫rics adequats.

El president de l’Autoritat Portu脿ria ha explicat les mesures que ha dut a terme en mat猫ria de medi ambient en el port en els 煤ltims quatre anys i ha traslladat la seua predisposici贸 a col路laborar en les accions que t茅 previst dur a terme l’ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.