fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda aconseguix una subvenció de quasi 10.000 euros per a la biblioteca

L’Ajuntament d’Onda aconseguix una subvenció de quasi 10.000 euros per a la biblioteca

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, ha concedit a l’Ajuntament d’Onda una subvenció de 9.506,32 euros que es destinarà a l’adquisició d’equipament i material bibliogràfic.

En este sentit, el tinent d’alcalde Lluís Pastor, ha mostrat la seua satisfacció ,”ja que amb esta ajuda podrem millorar encara més el servei de la biblioteca municipal, disposarem de més material i un equipament més adequat”.

Així mateix, ha destacat el mèrit que suposa aconseguir una quantitat tan alta en este tipus d’ajudes. “Onda ha aconseguit una de les subvencions més altes de tota la Comunitat Valenciana, situant-se en la classificació en la posició número 14. Una dada molt significativa doncs cal tenir en compte que en el nostre territori hi ha municipis més grans, amb una major densitat de població i que gestionen, en alguns casos, una xarxa de biblioteques. Per açò, ens enorgullix que Onda compte amb esta subvenció de quasi 10.000 euros que ens permetrà seguir treballant a atendre les necessitats dels ciutadans onders en matèria de cultura i educació”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.