fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda acosta el ‘Cine al teu barri’

L’Ajuntament d’Onda acosta el ‘Cine al teu barri’

La regidoria de Cultura que encapçala el tinent d’alcalde Lluís Pastor ha programat un cicle de pel·lícules en alguns dels llocs més emblemàtics del municipi.

L’Ajuntament d’Onda ha presentat una nova programació cultural i portarà el cine a alguns dels llocs més emblemàtics de la localitat amb el cicle ‘Cine al teu barri’. En concret, s’emetran tres pel·lícules al llarg del pròxim mes de juliol: el dijous dia 6, a la plaça 8 de Març, es podrà veure ¡Canta!; el dijous 13, a l’aparcament Paraíso, serà el dia per veure Lion; i el dijous 20, al frontó d’Artesa, Un Espia y Medio. Totes les emissions començaran a les 22.30 hores i és una programació totalment gratuïta.

“Amb esta oferta d’oci, seguim en la línia d’apropar la cultura a les diferents zones del municipi, al mateix temps que recuperem zones emblemàtiques com és el pàrquing Paraíso, on s’ubicava l’antic cine d’estiu. Este emplaçament, a més de ser especialment nostàlgic, també té una ubicació molt bona perquè puguen acudir veïns dels diferents barris que l’envolten. A més, seguim apostant per Artesa i la plaça 8 de Març, llocs que repeteixen i que van funcionar molt bé l’any passat”, ha declarat el tinent d’alcalde de Cultura, Lluís Pastor.

A més a més, cal recordar que al llarg del mes de juliol també els onders podran gaudir de diverses jornades del cicle ‘Teatre d’Estiu’, que començarà el dia 8 de juliol i conclourà el diumenge 16. La programació constarà de cinc obres, totalment gratuïtes, les quals 4 estan dirigides a tots els públics i una serà per adults. Els espais que acolliran les diferents representacions seran l’avinguda Serra d’Espadà, el Parc de la Ceràmica, el Raval de Sant Josep, la Font de Dins i la plaça Sant Cristòfol.

Este conjunt d’iniciatives, destinades a la ciutadania d’Onda, reafirmen la idea de l’equip de govern de continuar sent un municipi provincial referent quant a programació cultural, acostant l’oferta d’oci als diferents públics, de forma gratuïta, per al gaudi de tots i totes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.