fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda col路labora amb l’Associaci贸 Riu Sec

L’Ajuntament d’Onda col路labora amb l’Associaci贸 Riu Sec

El consistori destinar脿 quasi 50.000 euros perqu猫 l’associaci贸 organitze tallers, cursos formatius i jornades per a ajudar a reinserir-se a alcoh貌lics rehabilitats

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha signat el conveni de col路laboraci贸 amb l’Associaci贸 Riu Sec, una entitat local que es dedica a ajudar a alcoh貌lics rehabilitats a reinserir-se en la societat. Amb aquest acord es realitzar脿 una primera valoraci贸 t猫cnica per a decidir quins s贸n les millors activitats a posar en marxa que fomenten la reinserci贸 d’aquestes persones i la seva adaptaci贸 social a trav茅s de jornades de conviv猫ncia, tallers i cursos formatius.

Aix铆 mateix, amb aquest acord es pret茅n prestar un servei terap猫utic completament gratu茂t, de manera que siga accessible per a totes aquelles persones del programa de reinserci贸 que ho necessiten. Per a aix貌, es comptar脿 amb un equip terap猫utic conformat per un metge, un psic貌leg, un educador social i un coordinador del servei, a fi d’assegurar el correcte desenvolupament i consecuci贸 dels objectius.

Per a aix貌, l’Ajuntament aportar脿 48.235 euros a trav茅s d’aquest conveni amb els qual suma esfor莽os amb l’associaci贸 per a treballar activament i aconseguir que els usuaris del programa es reinserisquen definitivament en la societat. Aquest treball coordinat permet realitzar programes i activitats a trav茅s de l’脿rea de Pol铆tica Social que gestiona la tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.