fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda condiciona i millora els camins rurals del terme municipal

L’Ajuntament d’Onda condiciona i millora els camins rurals del terme municipal

L’equip de govern inverteix 117.177 euros en el reasfaltat de camins de titularitat municipal i insta a la Generalitat a actuar en les vies pecu脿ries.

El tinent d’alcalde de l’脿rea de Territori i Sostenibilitat 脕ngel Badenas ha informat que l’Ajuntament d’Onda ha condicionat i millorat en les 煤ltimes setmanes diversos camins rurals del terme municipal.

A trav茅s d’un pla elaborat a aquest efecte i amb un pressupost de 117.177 euros, els treballs que s’han realitzat han consistit en el reasfaltat del cam铆 Fumeral, el carrer Xipre, el cam铆 del Canal, el de la ‘Traves铆a del Pas de Fulla al Colador’, el de ‘Mas de Emilio’ i el cam铆 que es troba enfront de l’empresa Azulev, en el marge esquerre de la carretera a Ribesalbes. Aix铆 mateix, s’ha actuat en els pendents d’entrada i eixida del cam铆 de terra conegut com ‘De Llopis a Bosquet’.

Aquesta estrat猫gia s’ha elaborat amb directrius clares que han sorgit de les peticions i sol路licituds dels ve茂ns que transiten aquests camins i basant-se en un informe redactat per l’脿rea rural del consistori. En aquest sentit, Badenas ha informat que, de moment, s’ha realitzat el 50% de les actuacions que recull l’informe t猫cnic i s’ha condicionat primer aquests camins “ja que es trobaven en un estat m茅s deteriorat i comprom猫s per a la seguretat dels usuaris, alhora que eren els m茅s freq眉entats pels ve茂ns”.

El tinent d’alcalde ha anunciat que l’Ajuntament continuar脿 actuant pr貌ximament sobre aquelles vies deteriorades de titularitat municipal i insta a la Generalitat Valenciana a actuar en aquelles que s贸n compet猫ncia de l’Administraci贸 Auton贸mica. En aquest sentit, l’Ajuntament ha dirigit a la Direcci贸 Territorial d’Agricultura una carta per a informar de la necessitat de mantenir les vies pecu脿ries existents a Onda que s贸n de la seva propietat. Badenas s’ha referit a camins com la ‘Raya de Vila-real’, la ‘Raya de Betx铆’, o el ‘Camino Viejo de Castell贸n’ o el ‘Viejo de Betx铆’.

“D’aquesta manera, l’equip de govern posa de manifest la capacitat d’arreplegar inquietuds i peticions dels ve茂ns portant-les a la pr脿ctica i demostra la seva preocupaci贸 pel medi rural realitzant una gesti贸 responsable amb els diners de tots els onders”, ha concl貌s Badenas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.