fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda continua amb les labors de neteja dels barrancs de la localitat

L’Ajuntament d’Onda continua amb les labors de neteja dels barrancs de la localitat

S’intensifiquen en estes dates les tasques de neteja a Beniparrell i R脿tils en previsi贸 de fortes pluges.

L’Ajuntament d’Onda, a trav茅s l’脌rea de Territori que gestiona 脕ngel Badenas, continua amb les labors de neteja i manteniment de barrancs i embornals en la localitat per a garantir el millor estat d’estes infraestructures de desgu脿s en cas de possibles incidents provocats per pluges torrencials o situacions de gota freda.

En les 煤ltimes setmanes s’han intensificat les actuacions en els barrancs de Beniparrell, que ja pot veure’s nets de mala herba, i R脿tils, on diversos passos ja s’han netejat. El tinent d’alcalde 脕ngel Badenas ha explicat que “茅s una prioritat per a este equip de govern mantenir en un estat 貌ptim les zones m茅s sensibles de la localitat. Amb este objectiu, s’estan intensificant les tasques de neteja i manteniment en estos mesos m茅s propensos a la pluja, encara que estes tasques es realitzen durant tot l’any. D’esta manera, davant possibles episodis meteorol貌gics adversos, fem tot el que est脿 en les nostres mans per a minimitzar les mol猫sties o danys a la poblaci贸”.

D’altra banda, el consistori segueix instant a la Confederaci贸 Hidrogr脿fica de X煤quer al fet que realitze les labors oportunes per a mantenir net el llit del riu i els barrancs, ja que 茅s la seua compet猫ncia i aix铆 tamb茅 evitar inundacions com les sofrides l’any passat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.