fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda crea un parc accessible en la plaça Madrid i millora una zona verda d’Artesa

L’Ajuntament d’Onda crea un parc accessible en la plaça Madrid i millora una zona verda d’Artesa

Els xiquets onders ja poden gaudir dels jocs adaptats en la plaça Madrid i els veïns d’Artesa veuran les millores d’una zona verda en un parell de setmanes.

L’Ajuntament d’Onda, a través de la regidoria d’Urbanisme, ha posat en marxa en els últims mesos unes actuacions de millora i creació d’algunes zones verdes de la ciutat. Aquesta setmana, l’alcalde Ximo Huguet i la regidora d’Urbanisme del consistori, Marta Piquer, han visitat l’obra finalitzada de la plaça Madrid, que ha permès la instal·lació d’un parc de 200 metres quadrats amb gronxadors adaptats per als xiquets amb discapacitat. Amb aquesta obra, l’equip de govern complix amb la proposta número 35 del programa de govern i dota la zona que es troba entre els carrers Ceramista Manolo Safont i l’avinguda Luxemburg d’un parc que els veïns del municipi havien demandat des de fa temps.

La Regidoria d’Urbanisme va contractar a l’empresa local ‘Reinsu, SL’ per a executar aquesta obra que ha tingut una inversió de 60.000 euros i que ha dotat a la zona sud-oest d’Ona d’un espai amb aquestes característiques, assegurant així que tots els xiquets d’Onda puguen gaudir. “Aquest parc ve a reforçar la iniciativa de l’Ajuntament que busca facilitar així la inclusió social de tots els xiquets de la nostra ciutat i convertir els parcs del municipi en espais oberts en els quals poden gaudir totes les famílies”, ha assenyalat Piquer.

Així mateix, Piquer ha informat que l’equip de govern també ha donat resposta a la demanda dels veïns del municipi i està duent a terme l’adequació d’una zona verda d’Artesa. En les pròximes dos setmanes, els onders podran gaudir d’unes millores que l’equip de govern està realitzant a través de la Regidoria d’Urbanisme.

De nou, el consistori ha tornat a contractar a una empresa local com a estratègia per a reactivar l’economia de la ciutat i facilitar l’ocupació als veïns del municipi. L’empresa d’Onda ‘Baymar SL’ està sent l’encarregada d’executar aquesta obra, que té una inversió de quasi 35.000 euros. La regidora ha destacat que es tracta d’una actuació demandada pels veïns de la zona, “els que es queixaven de la falta d’higiene i salubritat que provocava el tipus de farciment del jardí, fins ara recobert amb pedres de riu”. Per a evitar que la zona verda “es continue utilitzant com un pipican, s’està procedint a retirar aquest farcit i pròximament es formigonarà. A més, el mobiliari que estiga en perfectes condicions, es mantindrà, i s’afegiran noves jardineres”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.