fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda crearà un nou parc caní

L’Ajuntament d’Onda crearà un nou parc caní

L’emplaçament millor valorat per a la seua ubicació és un terreny municipal situat darrere de la caserna de la Guàrdia Civil.

L’Ajuntament d’Onda, davant el notable nombre de peticions dels veïns, crearà un nou parc caní perquè els propietaris de gossos disposen d’un segon espai habilitat en el qual les seues mascotes puguen passejar lliurement. Així ho ha anunciat el tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Ángel Badenas, qui ha avançat que el nou emplaçament podria situar-se en un terreny municipal, darrere de la caserna de la Guàrdia Civil. “Analitzant els informes realitzats per la Policia Local, estem valorant què parcel·les municipals són les més apropiades per a albergar el que seria el segon parc caní, tant per la seua dimensió com per la seua accessibilitat, i considerem que el projecte que té més viabilitat ara és el que situaria la nova zona per a cans darrere de la caserna”, ha concretat Badenas.

Amb la creació d’esta segona àrea canina es donaria resposta a una petició molt demandada pels onders i amb la seua ubicació geogràfica els veïns del municipi ho tindrien més fàcil per a accedir a les noves instal·lacions. En esta línia, el tinent d’alcalde ha destacat que “este espai públic se sumaria al situat en el carrer Sogorb, al costat del Skatepark. De manera que, el nou emplaçament, facilitaria que els veïns dels barris i carrers pròxims a la zona de la caserna de la Guàrdia Civil no hagueren de traslladar-se quasi a l’altre extrem de la ciutat perquè les seues mascotes gaudiren d’un recinte adequat especialment per a elles. A més, aprofitem uns terrenys municipals sense cap ús, la qual cosa suposaria un menor cost per al consistori”.

Així mateix, Badenas ha recordat que després de les reunions i converses que es van mantenir amb els col·lectius i propietaris de gossos que fan ús d’este tipus d’instal·lacions, l’equip de govern va realitzar treballs de millora al parc situat al costat del Skatepark. “A suggeriment dels usuaris es va aplanar el terreny perquè els gossos estiguen visibles en tot moment pels seus amos; es van substituir arbres i es va canviar la porta per una més xicoteta per a evitar que els cans s’escaparen”, ha recordat Badenas, al mateix temps que ha avançat que “sota estes premisses ens plantegem desenvolupar este nou projecte”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.