fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda destina 80.000 euros més a millorar l’accessibilitat de la ciutat

L’Ajuntament d’Onda destina 80.000 euros més a millorar l’accessibilitat de la ciutat

Les obres les realitzaran empreses d’Onda amb l’objectiu d’impulsar l’economia local.

L’Ajuntament d’Onda destina 80.000 euros en millores d’accessibilitat dels carrers de la ciutat i edificis públics per a eliminar les barreres arquitectòniques a les persones amb problemes de mobilitat. Les empreses d’Onda seran les encarregades de realitzar les obres, seguint l’estratègia d’impulsar l’economia local. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “estes obres són molt importants per a millorar la qualitat de vida de tots els onders i assegurar que totes les persones puguen discórrer per la ciutat i edificis públics, no volem deixar-nos a ningú pel camí. L’àrea d’Urbanisme, que dirigeix la regidora Marta Piquer, ha apostat des del principi de la legislatura per les obres reals i que milloren la qualitat de vida de la ciutadania posant com a prioritat l’accessibilitat i la millora de tot l’entorn urbà de la nostra localitat”.

El consistori ja ha engegat la creació de rampes d’accessibilitat en els carrers País Valencià i Monsenyor Fernando Ferris. En les pròximes setmanes, iniciarà els projectes de millora l’accessibilitat de la zona del centre de la localitat, crearà un pas de vianants accessible al carrer Falcons i arreglarà esta zona. Quant a l’accessibilitat en edificis públics, l’Ajuntament instal·larà una plataforma elevadora per a accedir a les graderies del Pavelló Víctor Cabedo i no discriminar a cap persona que vulga accedir a estes instal·lacions en qualsevol de les múltiples activitats esportives o culturals que allí es realitzen al llarg de tot l’any.

L’alcalde ha conclòs dient que “este equip de govern té el convenciment que hem de dur a terme xicotetes obres però que milloren el dia a dia de totes les persones que convivim a Onda. Durem a terme estes obres, dins de la mesura de les nostres possibilitats, per a seguir fent que la nostra localitat avance en accessibilitat i puga ser més atractiva per als nostres veïns i per a la gran quantitat de persones que ens visiten durant tot l’any per a conèixer el gran patrimoni cultural i natural que tenim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.