fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda es reunix amb ‘AFaMo’ per a establir les bases de les ajudes per a les famílies monoparentals

L’Ajuntament d’Onda es reunix amb ‘AFaMo’ per a establir les bases de les ajudes per a les famílies monoparentals

Les persones que disposen del carnet individual monoparental podran beneficiar-se d’estes ajudes.

Les 68 famílies monoparentals d’Onda estan més prop de disposar d’una ajuda econòmica. L’Ajuntament d’Onda s’ha reunit amb l’Associació de Famílies Monoparentals de la Comunitat Valenciana ‘AFaMo’ amb l’objectiu d’establir les bases de les ajudes per a les famílies monoparentals d’Onda.

D’aqueixa manera, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Benestar, Família i Majors, Óscar Valero, s’ha desplaçat fins a l’edifici de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a mantenir una trobada amb la presidenta de ‘AFaMo’, Cristina Reyes.

Tal com s’establix per decret, podran beneficiar-se d’estes ajudes els fills de les famílies monoparentals fins als 21 anys i s’amplia fins als 26 anys en cas que estiguen realitzant estudis superiors. En tots dos casos, hauran de presentar el carnet individual monoparental per a poder realitzar la sol·licitud.

Entre els beneficis d’estes ajudes destaquen totes les despeses relacionades amb l’habitatge com els subministraments o el lloguer, així com les despeses de material escolar o de guarderia.

L’Ajuntament d’Onda vol que estes ajudes siguen compatibles amb altres gestionades pel Consistori.”Treballem per a ajudar en tot el possible a les famílies d’Onda i poder aconseguir una igualtat d’oportunitats”, apunta Valero.

A més, amb l’objectiu de no col·lapsar el departament de Serveis Socials, l’Ajuntament elaborarà unes bases perquè les persones interessades puguen realitzar la sol·licitud en el Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Onda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.