fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda escolta als hostalers i acorda mesures conjuntes per a incentivar el sector

L’Ajuntament d’Onda escolta als hostalers i acorda mesures conjuntes per a incentivar el sector

L’alcaldessa anuncia la devolució de la part proporcional de la taxa de terrasses durant el confinament i permetrà ampliar-les.

L’Ajuntament d’Onda ha escoltat als hostalers, un dels sectors més colpejats per la crisi, i ha actuat. El govern municipal s’ha compromés a retornar la part proporcional de la taxa per instal·lació de taules i cadires en establiments hostalers durant el període que han estat tancats per l’estat d’alarma. A més, permetrà als bars i restaurants de la ciutat ampliar les seues terrasses, respectant sempre la convivència veïnal, sense cost addicional.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, al costat de l’edil de Promoció Econòmica, Maria Baila, en una reunió telemàtica que ha mantingut amb la junta directiva de l’associació d’hostaleria i turisme local Hosturionda.

Estes mesures responen a l’objectiu d’incentivar l’economia local després de la crisi del coronavirus, ajudant els empresaris a tirar avant. “L’hostaleria és un dels sectors que més estan patint les conseqüències de la crisi i és just ajudar-los, per això estem treballant en el que ens demanen per a ser-los el més útils possible i aconseguir que Onda prompte torne a ser aqueix referent gastronòmic i turístic de la província”, ha comentat Ballester.

Així mateix, cal recordar el Pla d’Ajudes per a Autònoms que ha posat en marxa el consistori, amb incentius de 600 euros mensuals per als qui no hagen cessat la seua activitat i de 200 euros, que ja s’estan començant a pagar, per als qui l’hagen cessada. En paral·lel, el govern municipal i la Cambra de Comerç de Castelló estan treballant braç a braç en el desenvolupament d’una plataforma digital que permetrà promocionar online els productes i serveis dels comerciants locals.

Sobre este tema, la primera edil ha posat l’accent en el suport del consistori a tots els veïns que es dediquen al sector serveis i ha postil·lat que “a situacions insòlites posem mesures excepcionals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.