Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda expedeix més de 800 certificats digitals durant el confinament

L’Ajuntament d’Onda expedeix més de 800 certificats digitals durant el confinament

Es reforça el sistema de ‘cita prèvia’ per a evitar concentració de persones i oferir una major seguretat als ciutadans d’Onda.

Més de 800 ciutadans d’Onda han sol·licitat durant el confinament el certificat digital a l’Ajuntament per a poder realitzar les seues tramitacions online. Este elevat nombre d’expedicions es deu a la campanya que ha posat en marxa el govern municipal per a fomentar l’administració electrònica i, així, evitar la concentració de persones en els edificis públics i oferir una major seguretat als veïns.

A més, des de l’àrea de Recursos Humans, coordinada per la regidora Elena Albalat, s’ha reforçat el sistema de ‘cita prèvia’ per a escalar l’atenció ciutadana presencial en els diferents serveis municipals. I a partir del dilluns s’ampliarà l’horari del Servei d’Atenció i Tramitació (SAT) de 8 a 14 hores per a donar millor servei als veïns.

“La tecnologia juga un paper fonamental per a acostar el servei ciutadà davant l’obligat distanciament social. Ara és el moment d’ajudar als veïns en els seus tràmits i facilitar la gestió entre tots”, ha apuntat Albalat.

Cal recordar que es pot sol·licitar el certificat digital demanant cita prèvia a través de la web del consistori (www.onda.es). Una altra opció és a través de via telefònica, cridant al (964 60 00 50), de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores.

El certificat electrònic s’expedeix de manera gratuïta en el Servei d’Atenció i Tramitació de l’Ajuntament a qualsevol persona amb DNI o NIE i permet identificar-se i realitzar tràmits de manera segura en internet, ja que confirma la identitat personal i permet signar o xifrar documents electrònics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.