fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda gestiona la recollida de 250.000 quilos d’objectes voluminosos

L’Ajuntament d’Onda gestiona la recollida de 250.000 quilos d’objectes voluminosos

Aquesta prestació municipal gratuïta contribueix a millorar la imatge de la ciutat

L’Ajuntament d’Onda ha gestionat la recollida de 250.000 quilos d’objectes voluminosos, principalment mobles, matalassos i altres estris domèstics durant el 2016. En aquest sentit, en tinent d’alcalde de Sostenibilitat Ángel Badenas ha valorat com “molt positives” les dades d’aquest servei municipal que duu a terme l’empresa concessionària FCC.

Badenas ha recordat que es tracta d’un servei complementari a la recollida de residus sòlids urbans per a aquells objectes d’origen domèstic que, a causa de la seua grandària, no poden ser dipositats en els contenidors habituals o de recollida selectiva. “Amb aquesta prestació, totalment gratuïta per als usuaris, des del consistori no solament evitem el dipòsit de residus de gran volum fora dels contenidors sinó que, a més, facilitem la recollida eficient d’aquests, perquè siguen traslladats a llocs específics, en funció de les seues característiques, per al seu posterior aprofitament”, ha assegurat Badenas.

El tinent d’alcalde ha explicat que l’Ajuntament d’Onda posa a la disposició de la ciutadania tots els serveis de recollida d’estris municipals per a evitar els abocadors incontrolats, “per la qual cosa treballem de forma seriosa amb la finalitat de què no apareguen aquests estris al terme municipal i, d’aquesta forma, millorar la qualitat de vida de la ciutadania”.

El responsable de l’àrea ha destacat que, qualsevol veí que vulga fer ús del Servei de Recollida de Voluminosos, pot cridar al telèfon gratuït municipal 010, o al telèfon de l’Ajuntament 964600050. “Aquest servei municipal es realitza tots els divendres des de les 07.00 hores del matí”, ha subratllat Badenas, qui ha indicat que “un camió, equipat amb un contenidor especial per a arreplegar els objectes voluminosos acudeix directament a l’adreça indicada pel veí, per a facilitar que aquest puga dipositar-los el més còmodament”.
Badenas ha recordat que els onders també tenen a la seva disposició l’ecoparc, situat al carrer ‘Els Forques’, al costat de ‘Matucer’, obert de dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, i els diumenges de 09.00 a 14.00 hores.

Finalment, el tinent d’alcalde ha fet una crida a la conscienciació ciutadana i ha agraït als veïns que seguisquen fent ús d’aquest servei municipal gratuït perquè “entre tots i totes contribuïm a millorar la imatge de la nostra ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.