fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda i la Cambra de Comerç desenvolupen una App mòbil per a fomentar el comerç local

L’Ajuntament d’Onda i la Cambra de Comerç desenvolupen una App mòbil per a fomentar el comerç local

El consistori també treballa en una campanya sobre la importància de comprar a Onda quan acabe el confinament.

L’Ajuntament d’Onda s’ha aliat amb la Cambra de Comerç de Castelló per a desenvolupar una aplicació mòbil, amb el nom d’Onda.Shopping, que integrarà a tots els comerços d’Onda. Esta tecnologia mostrarà un catàleg geolocalitzat de les botigues i mercats així com tota la informació de cada negoci, ofertes, esdeveniments o informació turística, entre moltes altres funcionalitats. Es tracta d’una eina de comunicació directa amb els clients que l’Ajuntament posa a la disposició dels comerciants, de manera gratuïta, perquè puguen aprofitar tot el potencial que oferix esta tecnologia i impulsar el comerç online.

D’altra banda, des de l’àrea de Promoció Econòmica també s’està treballant en una campanya de comunicació i sensibilització entre la ciutadania sobre la importància de comprar en el comerç local quan acabe l’estat d’alarma i les botigues puguen tornar a obrir les seues portes.

L’objectiu de totes dues iniciatives, les quals han sigut remeses a tots els comerciants mitjançant una carta i es poden consultar també en la web de l’Ajuntament, és conscienciar als ciutadans d’Onda de la importància de realitzar les seues compres en el comerç de proximitat per a accelerar la recuperació econòmica i ajudar a moltes famílies que han deixat de generar ingressos durant el confinament.

“Som molt conscients de les dificultats per les quals està passant el nostre comerç local i de la gran incertesa que aguaita en el mitjà i llarg termini. Per això, la nostra obstinació de tirar avant accions i campanyes que els puguen ser útils, els ajuden a afrontar esta crisi i fomenten entre la ciutadania la necessitat de comprar en el comerç local quan acabe l’estat d’alarma. Perquè el comerç li dóna la vida a un poble, i si tots comprem a Onda contribuïm a la recuperació econòmica”, ha apuntat l’edil de Promoció Econòmica, Maria Baila.

Per a qualsevol dubte els comerciants també el seu poden posar en contacte amb la Cambra de Comerç a través del telèfon 964 35 65 00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.