fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda informa a les penyes sobre la concessi贸 d’ajudes per la ‘M煤sica al carrer’

L’Ajuntament d’Onda informa a les penyes sobre la concessi贸 d’ajudes per la ‘M煤sica al carrer’

El regidor de l’脿rea de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, acompanyat del t猫cnic de l’脿rea, s’ha reunit esta setmana amb les penyes de la localitat per a informar-les sobre els requisits que han de complir per a optar a les ajudes que es concediran en Fira destinades a la ‘M煤sica al carrer’.

El Consell de Festes funcionava fins al mes de mar莽 com una entitat gestora independent. Despr茅s de l’aprovaci贸 en sessi贸 plen脿ria, va passar a ser 貌rgan consultiu i amb els comptes fiscalitzats, 茅s a dir, els mateixos formarien part dels ingressos i despeses del pressupost municipal de l’Ajuntament d’Onda per mitj脿 de partides espec铆fiques. 脡s per este motiu que les ajudes que abans atorgava l’ens festiu han passat a ser subvencions municipals. “Hem convocat a les penyes que han optat en alguna ocasi贸 a estes ajudes per a informar-les amb temps dels requisits que han de complir segons marquen els nous estatuts del Consell de Festes”, ha explicat el regidor de l’脿rea de Festes, Asensio Blaya.

Concretament, s’ha informat que per a poder rebre les ajudes de ‘M煤sica al carrer’ els col路lectius interessats han d’estar donats d’alta en el registre d’associacions de la Generalitat Valenciana. Tamb茅 han d’estar inscrits en el registre local, per a aix貌 s’habilitar脿 este dilluns un enlla莽 a la web de l’Ajuntament www.onda.es. Una vegada realitzats estos tr脿mits, hauran de presentar tota la documentaci贸 al SAT, situat en la planta baixa de l’Ajuntament.

“S贸n poques les penyes d’Onda que fins a la data no compleixen amb estos requisits i esperem que s’inscriguen, ja que es tracta d’un senzill i r脿pid tr脿mit amb el qual compliran amb la legislaci贸 vigent per a optar a estes subvencions”, ha explicat el regidor, que agraeix “l’inter茅s de les penyes per col路laborar en les activitats festives, potenciant l’esperit participatiu i dinamitzant les festes amb bona m煤sica i bon ambient”.

Aix铆 mateix, des de la regidoria de Festes han explicat que una vegada es publiquen les bases, s’avisar脿 amb antelaci贸 del per铆ode per a sol路licitar estes ajudes destinades a fomentar la m煤sica al carrer. Des de la regidoria de Festes s’espera que es repetisca l’猫xit de participaci贸 d’anys anteriors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.