Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda instal·larà un nou parquet en el Pavelló Municipal

L’Ajuntament d’Onda instal·larà un nou parquet en el Pavelló Municipal

Les fortes pluges del passat mes de setembre van provocar inundacions en estes instal·lacions esportives i van destrossar la fusta del sòl.

L’Ajuntament d’Onda invertirà 110.000 € per a instal·lar un nou parquet en el Pavelló Municipal i reparar les deficiències estructurals que van provocar les inundacions del passat mes de setembre.

El regidor d’Esports, Jovi Iserte, ha explicat que “s’ha intentat salvar el parquet per a no perjudicar els esportistes que utilitzen les instal·lacions, però ha estat impossible, el sòl existent amb el pas dels anys ja estava en molt mal estat i cada dia apareixien més zones danyades per les inundacions”.

En els pròxims dies es procedirà a arrencar el vell parquet instal·lat i a realitzar obres de manteniment en l’edifici per a evitar que es produïsquen noves inundacions. A més, en el Ple d’esta setmana s’aprova una modificació pressupostària que permetrà realitzar la licitació per a instal·lar un sòl de molt bona qualitat que “desitge que complisca les expectatives dels clubs i esportistes que habitualment utilitzen este pavelló”, ha dit el regidor.

Iserte ha destacat que, davant este imprevist, “hem informat i consensuat amb els clubs que utilitzen les instal·lacions les actuacions a realitzar. L’equip de govern volem oferir les millors instal·lacions esportives als veïns d’Onda, i per això realitzarem de manera immediata una inversió de 110.000 € per a instal·lar un parquet de molt bona qualitat i reparar les deficiències de l’edifici”. Encara que lamenta que “en els últims anys hauria d’haver-se invertit per a realitzar un millor manteniment de l’edifici i haver evitat les inundacions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.