fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda intensifica la neteja en barrancs i embornals davant possibles pluges

L’Ajuntament d’Onda intensifica la neteja en barrancs i embornals davant possibles pluges

Les brigades prioritzen els treballs de desbrossament i manteniment per a prevenir possibles inundacions

L’Ajuntament d’Onda, a trav茅s de l’脿rea de Territori, ha intensificat en les 煤ltimes setmanes els treballs de neteja i manteniment en barrancs i embornals, amb l’objectiu de garantir un estat 貌ptim de les infraestructures de desaig眉e per a prevenir possibles incidents en cas de produir-se episodis de pluges torrencials o de gota freda.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha visitat els treballs de neteja en els barrancs de Beniparrell i Rasa Sala, on les brigades de manteniment estan actuant sense descans durant aquests 煤ltims dies. 鈥淟a nostra principal prioritat han sigut les zones m茅s sensibles del municipi situades sota els ponts d’aquests dos barrancs, on l’Ajuntament t茅 compet猫ncies, i el refor莽 de la neteja de tots els embornals del nucli urb脿鈥, ha explicat Huguet, qui ha assenyalat que aquestes actuacions es continuaran realitzant durant les pr貌ximes setmanes.

Aix铆 mateix, des de la Regidoria que gestiona el tinent d’alcalde 脕ngel Badenas, s’ha reclamat a la Confederaci贸 Hidrogr脿fica del X煤quer (CHJ) que realitze les pertinents tasques de neteja en els barrancs i llits del terme municipal amb 鈥渓’objectiu que no es produ茂squen inundacions com les viscudes en el mes de novembre de l’any passat鈥. En aquesta l铆nia, l’alcalde Ximo Huguet ha destacat que 鈥渢enim barrancs importants en el nostre terme municipal que han d’estar en condicions. Des de l’Ajuntament no podem netejar-los per nosaltres mateixos, perqu猫 s贸n compet猫ncia de la CHJ, per la qual cosa els demanem que complisquen amb la seva comesa i que actuen per a evitar problemes en cas de pluges intenses鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.